ICT marketing

KLANTEN ÉN MEDEWERKERS VINDEN, BOEIEN EN BINDEN VOOR ICT BEDRIJVEN

MarketingKarwei helpt jouw bedrijf met de twee uitdagingen van de ICT-sector: goed personeel vinden en het aantrekken van mooie klanten. In deze sector is het belangrijk dat je niet achter blijft op het gebied van marketing. Vind je het lastig om goede kandidaten voor je vacatures te vinden of wil je je omzet vergroten? Wij gaan hier met jou mee aan de slag. Waarom wij? We zijn meetbaar omzetverhogend en we werken bij jou op kantoor! Zo nemen wij al jouw ICT marketing over en kan jij aan de slag met de dingen die jij het liefste doet. Onze aanwezigheid bij jullie op kantoor zorgt ervoor dat we erachter komen hoe jouw bedrijf in elkaar zit en zo maken we echt deel uit van jullie team.

Wat kan een ICT marketing bureau voor mij doen?

Voordat je ons inschakelt is het fijn om te weten hoe wij precies te werk gaan. We gaan van start met het uiteenzetten van jouw marketing strategie. Om erachter te komen wat het onderscheidende vermogen is van jouw bedrijf, is een alternatieve manier van denken en doen nodig. De eerste stap van een marketing strategie is namelijk het opstellen van een Why How What. Door de hoge concurrentie in de IT-sector is een sterke Why How What strategie dé manier om je te onderscheiden van je concurrenten. Vanuit deze strategie maken we een actielijst en gaan we gestructureerd aan de slag.

Het MarketingKarwei team heeft zich gespecialiseerd in alle facetten van marketing. Of het nu gaat om het bovenaan komen in Google, het optimaliseren van de conversie of het vergroten van zichtbaarheid op social media! Verder helpen we je ook bij design, video en fotografie. Wij weten als geen ander dat foto’s en video’s een belangrijke rol spelen in de communicatie naar potentiële klanten of sollicitanten. Dit imago wat we met jou creëren is gegarandeerd omzet verhogend wat ons hét ICT marketing bureau maakt.

Is je bedrijf al uitgerust met een marketeer? MarketingKarwei biedt ook trainingen aan. We leiden jouw personeel op zodat zij ook beschikken over de basiskennis op het gebied van marketing, bedrijfsprocessen of acquisitie. Benieuwd? Bekijk ons trainingsaanbod hier.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Onze werkwijze als ICT marketing bureau

Wij luisteren naar jouw voorkeuren. Daarom zit je bij ons niet vast aan contracten. Het is volledig aan jou om te bepalen hoeveel uur je van onze diensten gebruik wil maken. We doen dit dan vervolgens vanaf jouw kantoor volledig gefocust op jouw succes! Onze aanpak is niet zoals andere ICT marketing bureaus. De combinatie van ons hardwerkende team, strakke deadlines en onze afwijkende methode maakt ons meetbaar omzetverhogend en bewezen succesvol. Ons team van marketeers staat klaar om voor je aan de slag te gaan. Benieuwd wie voor jou aan de slag kan gaan? Bekijk hier vast ons team!

ICT marketing team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over IT marketing

5 tips vacature plaatsen
5 min | 
13 apr 2022

Wat als alleen een vacature online plaatsen niet werkt? 5 tips die jou op weg helpen!

Online zijn er talloze vacatures te vinden. Wij leggen je uit hoe jouw vacature gaat opvallen bij je doelgroep.

7-tips-voor-werkgevers-om-het-perfecte-sollicitatiegesprek-te-voeren
5 min | 
7 okt 2021

7 tips voor werkgevers om het perfecte sollicitatiegesprek te voeren

Het sollicitatiegesprek is een belangrijk onderdeel in het wervingsproces voor nieuw personeel. Om jullie een handje te helpen geven wij 7 tips voor werkgevers om het perfecte sollicitatiegesprek te voeren.

IT Marketing
5 min | 
22 okt 2020

In 5 stappen een ijzersterk employer brand voor jouw it bedrijf

Een sterk employer brand, ook wel werkgeversmerk, is cruciaal voor het vinden van personeel. Benieuwd hoe je een werkgeversmerk creëert?

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?