Instagram adverteren

Haal meer uit social media met Instagram adverteren

Adverteren op Instagram biedt een enorm bereik, vooral onder een jonger publiek. De focus op visuele content, zoals afbeeldingen en video’s, maakt het een ideale plek om je merk visueel te presenteren. Door de mogelijkheid om gericht te adverteren en conversies te stimuleren, is Instagram adverteren de ideale manier om jouw doelgroep te bereiken en je bedrijf te laten groeien. 

  • Trek aandacht met visuele content
  • Meer dan een miljard actieve gebruikers
  • Hoge betrokkenheid op Instagram
  • Bouw een loyale community op
  • Bereik je doelgroep door diverse targetingopties

Voordelen van Instagram adverteren

1. Visuele impact

Met visueel aantrekkelijke advertenties trekken we de aandacht van je doelgroep

2. Actief platform

Met meer dan 8 miljoen Nederlandse gebruikers is Instagram een zeer actief platform

3. Sturen op data

We meten de resultaten en optimaliseren je campagne om het hoogste rendement te behalen

Onze Instagram Ads experts

Daniëlla Meijer

Daniëlla Meijer

Daphne Eskes

Daphne Eskes

Lucet Tuithof

Lucet Tuithof

Waarom is adverteren via Instagram belangrijk voor jouw bedrijf?

Beschik jij over veel visuele content, zoals foto’s en video’s? Dan is adverteren via Instagram écht iets voor jou! Bij Instagram staat de content namelijk volledig centraal. Is je doelgroep daarnaast ook actief op Instagram? Dan kan je een groot bereik creëren en je doelgroep een product of dienst aanbieden waar zij behoefte aan hebben. Allemaal met als doel om meer klanten te werven, je omzet te verhogen en je bedrijf te laten groeien.  

Wil je liever adverteren op Facebook of adverteren op LinkedIn? Ook daar helpen we je met adverteren. 

Onze werkwijze

Stap 1

Doelstelling bepalen: We definiëren samen de doelstellingen. Wil je leads genereren, je merkbekendheid vergroten of iets anders?

Stap 2

Doelgroep specificeren: Op basis van demografische gegevens, interesses en gedrag stellen we een doelgroep op

Stap 3

Campagnes opzetten en advertenties maken: We creëren creatieve content met pakkende teksten, afbeeldingen of video's en de juiste call-to-action.

Stap 4

Resultaten meten en optimaliseren: Door gegevens te analyseren optimaliseren we de campagnes voor betere resultaten.

Instagram adverteren

Meer leren over Instagram Ads?

Instagram adverteren biedt de kans om je producten of diensten in de schijnwerpers te zetten voor een groot publiek. Via aantrekkelijke visuele content zoals afbeelding en video’s is het mogelijk om een hoge betrokkenheid te creëren bij je doelgroep. Wanneer je adverteert via Instagram betaal je voor je gesponsorde content. Hierdoor is het mogelijk om jouw boodschap effectief over te brengen en meer leads te genereren.  

Is adverteren op Instagram liever iets dat je zelf wil oppakken? Dan trainen wij je zodat je zelf succesvolle campagnes kan creëren!

Wij helpen klanten te vinden, boeien en te binden

Net zoals je ons hebt gevonden, kunnen we ook jouw bedrijf beter vindbaar maken. Jij bepaalt zelf hoeveel uur je ons inzet én waar we jou mee mogen helpen. Dat doen we door bij jou op kantoor te werken. Dat betekent: één vast contactpersoon met vaste afspraken én een nieuwe collega erbij. Hierdoor worden we onderdeel van het team en leren we je bedrijf écht goed kennen. Dit helpt ons om zichtbare vooruitgang te boeken. We houden niet van natte vinger werk. Dus met onze simpele methode meten we twee keer per jaar hoeveel extra omzet je verdiend hebt door een sterke vindbaarheid.

“We werken het liefst bij jou op kantoor.
Zo leren we jou en je team echt kennen.”

Waarom MarketingKarwei?

Samen
ondernemen

Jouw succes is ons
succes, en andersom.

Denken
& doen

We denken goed na
en maken verschil door
daadkrachtig te werken.

Focus op
groei

We stimuleren elkaar
om het beste uit
onszelf en uit onze
klanten te halen.

We houden zaken verrassend simpel, omdat we weten dat dat ‘gewoon’ het beste werkt. We werken regelmatig bij jou op kantoor zodat het voor jou voelt als je ‘eigen’ marketingmedewerker. Als jouw nieuwe marketing collega zorgen we ervoor dat we toekomstige klanten vinden, boeien en binden aan jouw bedrijf.

Klanten omschrijven ons als gezond commercieel, doeners en ontzettend resultaatgericht. Dit geldt ook voor onze aanpak met Instagram adverteren. We bepalen sámen met de klant wat voor hen belangrijk is. Daar passen wij onze werkwijze op aan. Door goede doelen en bijpassende doelstellingen te stellen, houden wij samen met de klant een scherpe visie. Dit zorgt voor het beste resultaat!

Wij geloven in mensen die het lef hebben hun dromen na te jagen

Klanten die wij hebben geholpen met Google Ads

Kennis maken?

Voor jou is uiteindelijk maar één ding interessant: groeien als een speer. Met meer dan 20 marketeers hebben we alles in huis om dat voor elkaar te krijgen. Of het nu gaat om het genereren van meer leads, betere posities in Google, een ijzersterke strategie of grafische designs.

Interesse? We denken het liefst nu al met je mee. Maar laten we beginnen bij het begin: het maken van een afspraak. Liever geen fysieke afspraak, maar toch alvast met ons kennismaken? Dan ontmoeten we elkaar online!