marketing detachering

Het inzetten van interim (online) marketeers en communicatieprofessionals

Ben jij op zoek naar een marketeer om jouw marketingteam tijdelijk te versterken? Of heb je een marketingvacature al langere tijd openstaan en heb je de juiste kandidaat nog niet gevonden?

Daar heeft MarketingKarwei dé oplossing voor: een interim marketeer voor 2 tot 5 dagen per week, waarbij jíj de looptijd van de opdracht bepaalt. Op die manier heb jij binnen één maand een marketeer die een extra boost geeft aan jouw marketingprojecten, zonder daarbij vast te zitten aan langlopende contracten.

0 frisse marketeers
0 klanten zien ons wekelijks bij hen op kantoor
0 mooie opdrachtgevers

Voordelen van een interim marketeer

Het inzetten van een interim marketeer van MarketingKarwei heeft een aantal voordelen:

 • Werken op locatie: Onze marketeer werkt bij jou op locatie zodat we écht onderdeel worden van jouw team.
 • Kennis van het hele marketingteam: Je krijgt één vaste marketeer die jouw bedrijf door en door kent. Tegelijkertijd kan je bouwen op de expertise van de ander 25 marketeers in ons team. Zo haal je niet de kennis van slechts 1, maar van 25 marketeers in huis!
 • Flexibiliteit: Jij bepaalt het aantal dagen dat we wekelijks bij jou op locatie werken. Bij de meeste klanten is dat 2 tot 5 dagen per week. De looptijd bepaal jij, waarbij we altijd wekelijks opzegbaar zijn. 100% flexibel dus!
 • Werving: Stel dat je op termijn tóch een marketeer vast in dienst wil nemen, dan helpen we je via employer branding en recruitment marketing. Zo vinden we voor jou een marketeer die vast bij je in dienst komt en houden we de periode voor interimwerk kort! We helpen je zelfs bij de sollicitatiegesprekken en het beoordelen van cases. Zo weet jij zeker dat jij een topmarketeer in huis haalt.

“Een marketeer van MarketingKarwei 3 dagen per week bij ons op kantoor. Dat werkt gewoon perfect “

– Richard Stroo, Famostar

Onze marketingspecialisten

Ons team bestaat uit 25 marketing- en communicatiespecialisten, van minimaal HBO of WO niveau. Het zijn absolute specialisten in hun eigen vakgebied. Als klant heb je daardoor de keuze uit de volgende experts:

 • Website- en conversieoptimalisatie (CRO)
 • Google (SEO & SEA)
 • Google Analytics 4 en Google Data Studio
 • Social Media (Ads)
 • E-mail marketing en e-mail automation
 • HubSpot
 • Branding, design en DTP
 • Employer branding & Recruitment marketing

De uurtarieven variëren van €75 tot €115 per uur, afhankelijk van de complexiteit van de opdracht en de kennis en ervaring van de specifieke interim marketeer.

Marketingtrainingen

Ons doel is altijd om onze marketingkennis te delen met jouw marketingteam. Zo groeit het kennisniveau van jouw markteers en heb je onze medewerkers alleen nog nodig voor specialistisch werk. De trainingen die we geven zijn altijd op maat gemaakt en lekker praktisch. In de marketing trainingen gebruiken we altijd praktijkvoorbeelden vanuit jouw eigen marketing. We duiken samen in jouw website, jouw Google Analytics account of jouw social media advertentieaccounts. Daardoor pas je de kennis direct in de praktijk toe en is de terugverdientijd van de training net zo lang als de training zelf!

Naast de marketingtrainingen, helpen we klanten ook met een interactieve workshop om hun marketing- en salesafdeling beter te laten samenwerken: “Sales & Marketing Samen Succesvol”

Een interim marketeer inhuren via MarketingKarwei?