Internet marketing advies Nijmegen

MARKETINGKARWEI HELPT JOU MET JOUW MARKETING

Ben jij op zoek naar internet marketing advies in Nijmegen? Dan kan MarketingKarwei jou helpen! Wij bieden verschillende diensten aan waarmee we jouw internet marketing kunnen helpen en laten groeien. Als je net begint met internet marketing, maar ook als je al even bezig bent, is het belangrijk om een marketing strategie te hebben. Wij ontwikkelen een marketing strategie voor jou, zodat duidelijk is wat de unieke kenmerken van jouw bedrijf zijn en hoe je dit aan de markt kenbaar maakt. Zo springt jouw bedrijf er bovenuit. Onze marketeers gaan enthousiast voor jou aan de slag. Benieuwd naar al onze medewerkers?

Diensten van internet marketing advies Nijmegen

Nadat we jouw kenmerkende strategie hebben bepaald en vastgelegd, gaan wij als internet marketing bureau verder met onze online marketing activiteiten. Wil jij bijvoorbeeld hoger in Google staan? Ons advies is om dan aan de slag te gaan met SEO en SEA activiteiten. SEO staat voor Search Engine Optimization en vergroot de gratis vindbaarheid van jouw bedrijf. SEA vergroot ook de vindbaarheid van jouw bedrijf, maar hierbij gaat het om betaalde advertenties in Google. Met SEA sta je vrijwel direct bovenaan in Google, omdat hier je plek wordt gekocht. Zet je SEO in, dan creëert MarketingKarwei inhoud voor jouw website die op een organische manier gratis in Google gevonden kan worden. Ook het inzetten van social media marketing is een goede manier om op het internet jouw bedrijf te promoten. Zo bind je bezoekers aan jouw merk en activiteiten. Benieuwd naar wat MarketingKarwei nog meer aanbiedt? Bekijk al onze diensten hier.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Wie verzorgen internet marketing advies in Nijmegen

Onze marketeers van MarketingKarwei helpen jou graag met internet marketing advies in Nijmegen. Ons kantoor staat dan ook dichtbij onze mooie binnenstad! Onze marketeers werken echter ook graag bij jou op kantoor, zodat we écht onderdeel van jouw team worden. Zo kunnen we onze marketingactiviteiten nog beter aan jouw wensen aanpassen. Jij bepaalt zelf hoeveel uur je ons inzet en wanneer, diensten op maat dus! Maakt MarketingKarwei jou nou enthousiast en wil je met ons aan de slag?

Internet marketing advies Nijmegen team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over marketing

omnichannel strategie
3 min | 
23 jun 2022

Waarom een omnichannel strategie steeds belangrijker wordt voor groothandels

Een omnichannel strategie is voor groothandels tegenwoordig onmisbaar. Waarom en waar je op moet letten leggen wij je graag uit in deze blog.

Google Core Web Vitals
10 min | 
15 jun 2022

Google Core web vitals: wat zijn het en hoe verbeter ik ze?

Wat zijn Google Core Web Vitals en hoe verbeter je ze? In deze blog leggen wij je uit wat het nut van Google Core Web Vitals is en hoe je het toepast.

LSI keywords
5 min | 
8 jun 2022

LSI Keywords: Wat zijn het en waarvoor dient het?

Wat zijn LSI keywords en welke invloed hebben ze op je vindbaarheid? Moet je ze gebruiken of negeren? Je lees het in deze blog.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?