Internet marketing bureau Oss

BIJ MARKETINGKARWEI BEN JE AAN HET JUISTE ADRES!

Ben jij op zoek naar een internet marketing bureau in Oss? Dan ben je bij MarketingKarwei aan het juiste adres. Ons kantoor zit gevestigd in Nijmegen, máár we werken ook zeker bij jou in Oss. We werken zelfs bij jou op kantoor. MarketingKarwei helpt je bij de marketing strategie, online marketing en we kunnen ook je personeel opleiden op het gebied van online marketing.

Wij nemen jouw marketing denk- en doe-werk uit handen en jij kunt je richten op het werk wat voor jou prioriteit heeft. Vaak hebben bedrijven hele gave ideeën, maar niet de tijd of kennis om deze zelf uit te voeren. Daar helpen wij bij. Benieuwd hoe wij dit doen? Lees dan snel verder.

Werkzaamheden internet marketing bureau Oss

Wij vinden het belangrijk om ons aan te passen aan wat jij wilt. Maar de basis voor online succes start bij een gebruiksvriendelijke website. De website is namelijk het visitekaartje voor jouw bedrijf. Een websitebezoeker besluit in de eerste 7 seconden of hij/zij op je website blijft of niet. Een website die gebruiksvriendelijk is en er goed uitziet is dus cruciaal.

Wanneer de website is geoptimaliseerd, wil je natuurlijk ook dat deze goed gevonden wordt door (potentiële) klanten. Hier zorgen we voor door middel van zoekmachine marketing. Daarnaast zorgen we dat je klanten weet te boeien en binden door creatieve designs, video en fotografie. Dit passen we zowel toe op de website als gewenste social media kanalen. Samen zorgt dit voor meetbaar resultaat.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Werkwijze internet marketing bureau Oss

Het team van internet marketing bureau Oss bestaat uit enthousiaste HBO en universitair opgeleide marketeers. Met frisse en creatieve ideeën weten ze onze klanten vaak te verassen. Daarbij vinden we het belangrijk dat we aansluiten bij de identiteit van jouw bedrijf. We werken daarom het liefste bij jou op kantoor. Zodat we het bedrijf écht goed leren kennen en écht onderdeel van het team worden. Je ziet internet marketingbureau Oss staan, maar je bedrijf is niet gevestigd in Oss? Niet getreurd, wij helpen je ook graag in een andere stad. Jij bepaalt zelf hoeveel uur en waarvoor je ons nodig hebt. Dus geen onverwachte kosten en wel meetbaar meer omzet. Benieuwd wat MarketingKarwei voor jouw bedrijf kan betekenen?

Internet marketingbureau Oss team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over marketing

omnichannel strategie
3 min | 
23 jun 2022

Waarom een omnichannel strategie steeds belangrijker wordt voor groothandels

Een omnichannel strategie is voor groothandels tegenwoordig onmisbaar. Waarom en waar je op moet letten leggen wij je graag uit in deze blog.

Google Core Web Vitals
10 min | 
15 jun 2022

Google Core web vitals: wat zijn het en hoe verbeter ik ze?

Wat zijn Google Core Web Vitals en hoe verbeter je ze? In deze blog leggen wij je uit wat het nut van Google Core Web Vitals is en hoe je het toepast.

LSI keywords
5 min | 
8 jun 2022

LSI Keywords: Wat zijn het en waarvoor dient het?

Wat zijn LSI keywords en welke invloed hebben ze op je vindbaarheid? Moet je ze gebruiken of negeren? Je lees het in deze blog.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?