Internet marketing Hoofddorp

BETER VINDBAAR ZIJN OP INTERNET

Wil jij hoger scoren in de Google zoekresultaten en zo meer bezoekers naar jouw website trekken? Dat kan samen met MarketingKarwei! Want als marketingbureau in Hoofddorp helpen wij jou met de internet marketing van jouw bedrijf in Hoofddorp. Bijna alle mensen die op Google iets opzoeken, kijken niet verder dan de tweede pagina. Internet marketing is daarom belangrijk om één van de bovenste plekken in de zoekmachines te bemachtigen. Onze gespecialiseerde marketeers weten precies hoe ze dit voor jou kunnen regelen. Weten hoe internet marketing in Hoofddorp voor jouw bedrijf in interessant kan zijn? Lees dan snel verder. Wil je liever nu al contact met ons opnemen? Klik dan hieronder.

Internet marketing Hoofddorp: wat zijn jullie werkzaamheden?

Als eerste stap in ons proces beginnen we altijd met een zoekwoordenonderzoek. Een uitgebreid onderzoek is de basis voor goede internet marketing voor jouw bedrijf in Hoofddorp. We kijken naar de woorden waarop jij gevonden wilt worden en naar de woorden waarop je websitebezoekers jou al vinden. Op basis van het zoekvolume en de concurrentie per woord bepalen we de relevantste woorden voor jouw website. Hierna volgt de volgende stap van zoekmachine marketing: het schrijven van pakkende teksten die hoog scoren in Google. Dit is onderdeel van SEO, ook wel gratis vindbaarheid genoemd.

Daarnaast richten we overtuigende Google Ads campagnes voor je in. Dit is onderdeel van SEA, ofwel betaalde vindbaarheid. Naast zoekmachine optimalisatie zorgen we er ook voor dat jouw website volledig wordt geoptimaliseerd. Meer interesse in een strakke social media campagne of een effectieve e-mailmarketing strategie? Ook daar helpen we je mee! Bekijk wat we voor je kunnen betekenen op onze dienstenpagina.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Internet marketing in Hoofddorp: het team

Ons stralende team bestaat uit een mix van HBO en universitair opgeleide marketingexperts. Deze combinatie zorgt voor een perfecte verdeling tussen creatief denken en digitaal doen. Wij zijn gevestigd in Nijmegen en Utrecht, maar we rijden het hele land door in onze rode MarketingKarwei auto’s om onze klanten te ondersteunen met marketing. Dus bij jou in Hoofddorp, Amersfoort of Amsterdam is geen probleem! Het liefst werken we bij jou op kantoor. Zo komen we achter de échte identiteit van jouw onderneming en kunnen we je het beste helpen. Wij houden niet van moeilijke abonnementen of contracten, jij bepaalt helemaal zelf hoeveel uur je ons wil inzetten. Ideaal hè? Ben je net zo enthousiast als wij zijn? Vraag dan snel een offerte aan voor internet marketing in Hoofddorp.

Internet marketing Hoofddorp team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over marketing

omnichannel strategie
3 min | 
23 jun 2022

Waarom een omnichannel strategie steeds belangrijker wordt voor groothandels

Een omnichannel strategie is voor groothandels tegenwoordig onmisbaar. Waarom en waar je op moet letten leggen wij je graag uit in deze blog.

Google Core Web Vitals
10 min | 
15 jun 2022

Google Core web vitals: wat zijn het en hoe verbeter ik ze?

Wat zijn Google Core Web Vitals en hoe verbeter je ze? In deze blog leggen wij je uit wat het nut van Google Core Web Vitals is en hoe je het toepast.

LSI keywords
5 min | 
8 jun 2022

LSI Keywords: Wat zijn het en waarvoor dient het?

Wat zijn LSI keywords en welke invloed hebben ze op je vindbaarheid? Moet je ze gebruiken of negeren? Je lees het in deze blog.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?