Internet marketing Nijmegen

Online marketing voor de felbegeerde plek bovenin Google

Internet marketing, het kan lastig zijn om daar mee te beginnen. Soms is het fijn om daar wat hulp bij te krijgen. Heb jij bijvoorbeeld een tip top website, maar merk je dat je maar niet bovenaan in Google komt? Dan kunnen wij je helpen met de vindbaarheid van je website. Er is namelijk bewezen dat maar liefst 95% (!) van alle mensen alleen de eerste pagina van Google of een andere zoekmachine bekijkt. Heel belangrijk dus dat je hier op te vinden bent. Met online vindbaarheid, zowel betaald als onbetaald, zorgen wij ervoor dat je op die eerste pagina van Google terecht komt. Benieuwd geworden wat wij doen om je zoekmachine marketing te verbeteren?

Internet marketing Nijmegen: wat doen jullie zoal?

Internet marketing is veel breder dan alleen zoekmachine marketing. Als je succes op internet wil bereiken moet je een plan hebben. Een (online) marketingstrategie. Op basis van die strategie ga je vervolgens al je online marketing en communicatie invullen. Goede foto’s, video’s en een herkenbaar design helpt hier heel erg bij. Uit een onderzoek van Hubspot blijkt dat 54% van de ondervraagden het liefst video-content ziet van bedrijven die ze supporten. Ook neemt het conversiepercentage toe met wel 80%.

Ook als je al een goed ingericht marketingteam hebt kunnen we je ondersteunen. De trainingen die wij hebben ontwikkeld zijn hier heel erg geschikt voor. Zo trainen we je medewerkers graag op het gebied van social media, e-mailmarketing, vindbaarheid of conversie optimalisatie. En natuurlijk zijn we na de training altijd beschikbaar voor vragen en/of extra handjes om jullie op weg te helpen.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Het team van internet marketing Nijmegen

Ons team van enthousiaste marketeers staat klaar om te helpen. Ons eigen kantoor zit gevestigd in het mooie Nijmegen, maar dat is niet enkel ons werkgebied. Uniek aan onze werkwijze is dat wij bij onze klanten op kantoor werken. Op die manier leren we het bedrijf, de medewerkers en cultuur écht kennen. Daarnaast zitten we in de buurt voor vragen over ons werk of om te sparren over de marketing voor jouw bedrijf. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Internet marketing Nijmegen team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over marketing

omnichannel strategie
3 min | 
23 jun 2022

Waarom een omnichannel strategie steeds belangrijker wordt voor groothandels

Een omnichannel strategie is voor groothandels tegenwoordig onmisbaar. Waarom en waar je op moet letten leggen wij je graag uit in deze blog.

Google Core Web Vitals
10 min | 
15 jun 2022

Google Core web vitals: wat zijn het en hoe verbeter ik ze?

Wat zijn Google Core Web Vitals en hoe verbeter je ze? In deze blog leggen wij je uit wat het nut van Google Core Web Vitals is en hoe je het toepast.

LSI keywords
5 min | 
8 jun 2022

LSI Keywords: Wat zijn het en waarvoor dient het?

Wat zijn LSI keywords en welke invloed hebben ze op je vindbaarheid? Moet je ze gebruiken of negeren? Je lees het in deze blog.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?