Internet marketingbureau Nijmegen

WIJ VERTELLEN JOUW VERHAAL

Heeft jouw bedrijf marketing ondersteuning nodig? Wij zij het internet marketingbureau uit Nijmegen? Wij bevinden ons in het mooie historische pand van de Kazerne, dichtbij de binnenstad. Bij MarketingKarwei nemen we al jouw marketing gerelateerde zaken over, zodat jij je kan focussen op de dingen die jij het liefst doet. Bevindt jouw bedrijf zich niet in Nijmegen? Ook dat is voor ons geen probleem, onze marketeers komen graag naar je toe om jou te ondersteunen! Of dit nou met jouw marketing strategie is, je huisstijl of social media marketing, MarketingKarwei is hét internet marketingbureau van Nijmegen!

Wat doet een internet marketingbureau in Nijmegen zoal

Bij ons internet marketingbureau in Nijmegen weten we dat de online wereld erg belangrijk is in onze huidige maatschappij. Wij van MarketingKarwei vinden het belangrijk dat de stem van onze klanten online gehoord wordt. We doen dit door samen met de klant eerst een marketing strategie te bepalen. Dit doen wij aan de hand van een Why How What. Waarom doe je iets, hoe doe je dit, en wat doe je dan? Dit zijn de pijlers voor een goede strategie, waardoor de marketing ook een stuk soepeler verloopt! Als we de strategie rond hebben, gaan we vaak over op het vindbaar maken van jouw bedrijf. SEO en SEA zijn hier uitermate geschikt voor. Simpel gezegd: dat klanten jouw bedrijf weten te vinden. Hoe beter jij op het internet te vinden bent, hoe groter de kans dat jouw website meer bezoekers krijgt. Zo groeien we samen!

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Wie werken er bij internet marketingbureau Nijmegen?

MarketingKarwei is een enthousiast en fris groepje marketeers. Graag gaan we voor jou aan de slag, of dit nou in Nijmegen is of ergens anders in Nederland. Wij vinden het namelijk belangrijk om contact met onze klanten te hebben. Hoe handig is het dan als we bij jou op kantoor werken? Zo worden we écht onderdeel van het team. Je bepaalt daarnaast zelf hoeveel uur je ons per maand wilt inzetten. Marketing op maat dus! Ben jij nou enthousiast geworden en wil je meer weten over ons internet marketingbureau in Nijmegen? Bekijk dan eens onze teampagina. Wil je liever direct met ons aan de slag?

Internet marketingbureau Nijmegen team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over marketing

omnichannel strategie
3 min | 
23 jun 2022

Waarom een omnichannel strategie steeds belangrijker wordt voor groothandels

Een omnichannel strategie is voor groothandels tegenwoordig onmisbaar. Waarom en waar je op moet letten leggen wij je graag uit in deze blog.

Google Core Web Vitals
10 min | 
15 jun 2022

Google Core web vitals: wat zijn het en hoe verbeter ik ze?

Wat zijn Google Core Web Vitals en hoe verbeter je ze? In deze blog leggen wij je uit wat het nut van Google Core Web Vitals is en hoe je het toepast.

LSI keywords
5 min | 
8 jun 2022

LSI Keywords: Wat zijn het en waarvoor dient het?

Wat zijn LSI keywords en welke invloed hebben ze op je vindbaarheid? Moet je ze gebruiken of negeren? Je lees het in deze blog.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?