Inzet LinkedIn B2B marketing

BEREIK (POTENTIËLE) KLANTEN VIA SOCIAL MEDIA

LinkedIn heeft op dit moment meer dan 500 miljoen leden. Nederland telt zo’n 4,6 miljoen leden op LinkedIn. Het platform kende afgelopen jaar een recordaantal van verzonden berichten. In 2019 is de hoeveelheid content en de kwaliteit van de content op LinkedIn nog meer toegenomen. Deze trend zal ook zeker doorzetten in 2020. Met advertenties op LinkedIn is het mogelijk om een unieke doelgroep te bereiken, eenvoudige advertenties te creëren en bepaal je zelf het budget. LinkedIn is hierdoor een interessant platform voor b2b marketing. MarketingKarwei helpt je met het adverteren via LinkedIn. Benieuwd hoe wij dat doen? Klik dan hieronder.

Inzet LinkedIn B2B marketing - waar moet ik beginnen?

Bij social media kanalen is het van groot belang om je heel gericht te focussen op de doelgroep die je wilt aanspreken. Je hebt bij LinkedIn de mogelijkheid om gratis berichten te plaatsen en de optie om betaald te adverteren. Bij beide is het van belang om berichten te plaatsen die jouw doelgroep interessant vindt. Bij Linkedin domineren bijvoorbeeld steeds vaker berichten met alleen maar teksten de tijdlijn. Korte verhalen die beginnen met een spannende vraag of een anekdote komen vaker voorbij. Gebruik daarbij zo min mogelijk links naar andere websites (LinkedIn houdt haar lezers graag op het eigen netwerk). Wil je meer weten over het inzetten van social media kanalen? Klik dan hier.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Inzet LinkedIn B2B marketing, wie helpt mij?

Ben je opzoek naar een marketingbureau dat jou helpt bij de inzet van LinkedIn voor b2b marketing? Dan ben je bij ons gemotiveerde en frisse team van MarketingKarwei aan het juiste adres! Wij werken bij je op kantoor, zodat we jouw bedrijf écht goed leren kennen. Geen contracten of abonnementen, daar geloven wij niet in. Je bepaalt zelf hoeveel uur je ons in wilt zetten. Benieuwd naar onze marketeers en wat MarketingKarwei voor jouw bedrijf kan betekenen? Maak hieronder kennis met ons team.

Inzet LinkedIn B2B marketing team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over social media marketing

facebook customer journey
5 min | 
17 feb 2022

Hoe pas je jouw Facebook advertenties aan de Customer Journey aan?

In deze blog leggen we je uit wat de verschillende fases van de Customer Journey inhouden en hoe je jouw Facebook advertenties aan kunt passen.

leads warm maken facebook
5 min | 
15 dec 2021

Jouw potentiële klanten warm maken via Facebook advertenties

Ben je op zoek naar kanalen via waar je jouw potentiële klanten warm kunt maken? Dan zul je misschien niet meteen aan Facebook advertenties denken.

effectieve LinkedIn campagne
5 min | 
3 jun 2021

4 tips voor een effectieve LinkedIn campagne

LinkedIn is een krachtig platform om in te zetten voor zakelijke doeleinden. Zeker voor B2B-bedrijven.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?