IT communicatie

WIL JIJ INTERNE EN EXTERNE GROEI BEREIKEN?

De online wereld ontwikkelt zich in een gigantisch tempo. Als IT-bedrijf is het van belang om niet alleen mee te ontwikkelen op het gebied van software, maar ook op het gebied van communicatie. Door de enorme concurrentie in de IT-sector kan een nummer 1 positie op Google of een “werken-bij” pagina grote verschillen maken. Of je nu als bedrijf op zoek bent naar nieuwe werknemers of je wil dat je website meer warme leads oplevert. Bij ons ben je aan het juiste adres!

MarketingKarwei verbetert IT communicatie in de breedste zin van het woord: van employer branding en vindbaarheid in Google tot volledig webdesign. Wij gaan met je om tafel om te kijken wat er precies van ons verlangt wordt en hoe we je verwachtingen gaan overtreffen.

Waarom MarketingKarwei voor jouw IT communicatie?

Het inschakelen van een marketingbureau kan een grote stap lijken. Onze aanpak is dan ook gefocust op het samen succesvoller maken van jouw bedrijf door middel van IT communicatie. Wij doen dit als volgt. We beginnen met de marketing strategie. Deze stellen we op aan de hand van jullie Why How What. Met de Why How What sessie gaan we jullie onderscheidend vermogen achterhalen. Vanwege de moordende concurrentie in de IT-sector is het namelijk belangrijk dat je je weet te onderscheiden van je concurrenten. Met deze strategie gaat ons team aan de slag.

Ons team dekt alle delen van marketing. Van creatieve designs en fotografie tot technische marketeers en het schrijven van teksten. Met dit team gaan we de marketing strategie die we samen opgesteld hebben tot in de puntjes uit werken. We doen dit bij jou op kantoor zodat we de lijntjes kort houden. Op deze manier vertalen we de ingewikkelde software taal in een taal die voor iedereen toegankelijk is.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Hoe wij IT communicatie aanpakken

Ons team kent alle fijne kneepjes van online marketing. Wij weten dus precies wat er nodig is om jouw bedrijf succesvoller te maken. Vaak begint dit met een marketing strategie en vanuit hier gaan we aan de slag met alle kansen die online marketing te bieden heeft.

Wanneer je bedrijf al beschikt over een marketing strategie, website of webshop zijn wij er ook om deze te perfectioneren. Wij hebben verschillende methodes om deze meer op te laten leveren, zoals conversie optimalisatie en search engine ranking.

Zelfs wanneer jij al een marketeer in dienst hebt, kunnen we van alles voor jouw bedrijf betekenen. Met onze verschillende trainingen, zorg je ervoor dat je personeel beschikt over de kennis die nodig is om de marketing strategie te laten slagen.

IT communicatie team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over IT marketing

IT Marketing
5 min | 
22 okt 2020

In 5 stappen een ijzersterk employer brand voor jouw it bedrijf

Een sterk employer brand, ook wel werkgeversmerk, is cruciaal voor het vinden van personeel. Benieuwd hoe je een werkgeversmerk creëert?

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?