IT conversie optimalisatie

STUUR BEZOEKERS DE JUISTE KANT OP

Span jij de kroon met een prachtig ingerichte en functionerende website, maar blijven de afspraken achterwege? Wij helpen je hiermee! Want net als dat er allerlei slimme trucs zijn om een site beter te laten functioneren, zijn er ook een hoop trucs om te zorgen dat je bezoeker helpt met het afronden van een sollicitatie of aanvraag. Dit proces heet conversie optimalisatie. De kern van IT conversie optimalisatie is dat het de bezoeker makkelijk gemaakt wordt om de sollicitatie of aanvraag af te ronden. Door middel van data en verschillende programma’s helpen wij jou met het optimaliseren van jouw website. Interesse? Wij gaan met je om tafel!

Hoe wij IT conversie optimalisatie aanpakken

Voordat we aan de slag gaan met de verbeterpunten, maken we eerst een uitgebreide scan van jouw website. Dit doen we aan de hand van onze conversie optimalisatie checklist, waarbij we zowel de voorkant als achterkant van je site analyseren. Hieruit zullen dan technische en visuele verbeterpunten komen, waarna we met jouw goedkeuring er direct mee aan de slag gaan. Daarnaast adviseren we op basis hiervan ook of alleen conversie optimalisatie genoeg is, of dat een nieuwe website laten maken een effectiever resultaat met zich mee zal brengen.

Voor optimale conversie is het belangrijk dat het juiste publiek naar jouw website komt. Aan de hand van vindbaarheid zorgen wij hiervoor. We doen dit door een combinatie van social media marketing, betaalde en gratis vindbaarheid. Op deze manier zorgen wij ervoor dat website niet alleen werkt, maar ook omzet oplevert. We meten elk kwartaal de marketing ROI om te kijken wat onze werkzaamheden precies opleveren. Want met deze meetbaar omzetverhogende methode zorgen wij ervoor dat we samen zichtbaar vooruitgang boeken.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Wie jou gaan helpen met IT conversie optimalisatie

Door onze ervaring met IT-klanten weten we wat er speelt en weten we wat er nodig is om succesvoller te worden. Ons veelzijdige, hardwerkende team kan niet wachten om met je aan de slag te gaan. IT conversie optimalisatie is voor hen namelijk een koud kunstje.
We houden de lijnen kort en willen je bedrijf écht goed leren kennen. Daarom werken we het liefst bij jou op locatie. Dit doen we projectmatig en niet via vaste contracten of uren. Onze aanpak zorgt ervoor dat jij de knoppen in handen hebt wat betreft onze werkzaamheden. Geïnteresseerd? Je kunt alvast kennis maken met onze marketeers.

IT conversie optimalisatie team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over conversie optimalisatie

10 psychologische principes
6 min | 
15 jul 2021

Landingspagina optimalisatie volgens 10 psychologische principes

Heb je op jouw website ook veel landingspagina’s? Bijvoorbeeld om op zoveel mogelijk zoekwoorden gevonden te worden of omdat je veel acties opzet?

mobiel vriendelijke website
4 min | 
16 jun 2021

Een mobiel vriendelijke website is leidend: hoe jij hierdoor een voorsprong kunt nemen op concurrenten

Er is geen ontkomen meer aan: het gebruik van mobiel neemt een steeds belangrijkere rol aan in onze dagelijkse samenleving.

Blog header GTM
3 min | 
17 jun 2020

Google Tag Manager: wat is het? Plus 5 redenen om het te gebruiken voor jouw bedrijf

Als ondernemer of marketeer wil je zo veel mogelijk uit je website of webshop halen. Je wilt dat bezoekers gemakkelijk door je website scrollen.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?