IT inbound marketing

KLANTEN ÉN MEDEWERKERS VINDEN, BOEIEN EN BINDEN DOOR HET CREËREN VAN CONTENT

Het creëren van content is dé manier om meer klanten en sollicitanten te trekken. Door het geringe aanbod en de grote vraag naar goede sollicitanten, is het moeilijk goede sollicitanten te vinden in de IT-sector. Vind jij ook dit lastig? Dan kunnen wij jou hiermee helpen! Het creëren van content zodat mensen naar jou komen in plaats van jij naar hen heet inbound marketing. Ons team is gespecialiseerd in alle taken die komen kijken bij dit proces. Van SEO en webdesign tot conversie optimalisatie en creëren van goede content. Ben jij benieuwd hoe je door middel van IT inbound marketing jouw bedrijf naar een hoger niveau tilt en je concurrenten voor blijft? Wij gaan met je om tafel!

Wat kan een IT inbound marketing bureau voor mij doen?

Voordat we beginnen met het creëren van content voor jouw IT inbound marketing plan, is het belangrijk dat we weten hoe jouw bedrijf in elkaar zit. Daarom gaan we van start met het uiteenzetten van jouw marketing strategie. Hierbij staat jouw visie van succes centraal. Want het gaat ons om wat jij wil bereiken met je bedrijf en hoe we dit samen gaan realiseren. Deze strategie vormt de basis van onze samenwerking. Wanneer de strategie is bepaald gaan we aan de slag met een actielijst waar een van onze marketeers bij jou op kantoor aan komt werken.

Ons veelzijdige team bezit alle vaardigheden die nodig zijn om de it inbound marketing strategie te laten slagen. Van het verbeteren van je vindbaarheid op Google, het creëren van een volledig employer brand tot conversie optimalisatie! Daarnaast helpen we je ook met design, video en fotografie. Wij weten als geen ander dat foto’s en video’s een belangrijke rol spelen in de communicatie naar potentiële klanten of sollicitanten. Dit imago wat we met jou creëren is gegarandeerd omzetverhogend wat ons hét ICT marketing bureau maakt.

Is je bedrijf al uitgerust met een marketeer? MarketingKarwei biedt ook trainingen aan. We leiden jouw personeel op zodat zij ook beschikken over de basiskennis op het gebied van marketing, bedrijfsprocessen of acquisitie. Benieuwd? Bekijk ons trainingsaanbod hier.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Onze werkwijze als IT inbound marketing bureau

Waarin wij ons onderscheiden van andere IT inbound marketing bureaus is het volgende: bij ons zit je niet vast aan contracten. Het aantal uren dat je van onze diensten gebruik maakt is volledig aan jou. We werken bij jou op kantoor. Hierdoor krijgen we een concreet idee over wat belangrijk voor jouw bedrijf is. Het gaat ons om jouw succes! Wij gaan aan de slag met de marketing van jouw bedrijf, zodat jij het werk kan doen wat je het liefste doet. Zo realiseren we samen succes.

Onze afwijkende aanpak is meetbaar omzetverhogend en bewezen succesvol. Door onze ervaring in de IT-sector, onze strakke deadlines, ons hardwerkende team en het hanteren van inbound marketing zijn wij hét bureau voor IT inbound marketing. Ons team van marketeers staat klaar om aan de slag te gaan. Benieuwd wie voor jou aan de slag kan gaan? Bekijk hier vast ons team!

IT inbound marketing team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over IT marketing

IT Marketing
5 min | 
22 okt 2020

In 5 stappen een ijzersterk employer brand voor jouw it bedrijf

Een sterk employer brand, ook wel werkgeversmerk, is cruciaal voor het vinden van personeel. Benieuwd hoe je een werkgeversmerk creëert?

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?