IT marketing Nijmegen

WIL JIJ INTERNE EN EXTERNE GROEI BEREIKEN?

Met de opkomst van online marketing zijn marketing en IT steeds dichter naar elkaar gaan groeien. Online marketing draait voortaan bijna volledig op slimme applicaties, programma’s en data. Hoewel de overeenkomst met IT enorm is, kan een marketeer zich helaas geen IT-expert noemen. Maar andersom ook niet. MarketingKarwei is daarom hét bedrijf om mee samen te werken om je marketing naar een hoger niveau te tillen. Of je nu stoere groeiplannen hebt of je vacatures makkelijker wilt vervullen, marketing is het antwoord. MarketingKarwei is hét bureau voor IT marketing in Nijmegen. Waarom wij? We zijn meetbaar omzetverhogend en bewezen succesvol! Enthousiast? Kom een bakje koffie met ons drinken.

Hoe wij IT marketing in Nijmegen aanpakken

Voordat je ons inschakelt is het fijn om te weten hoe wij precies te werk gaan. We gaan van start met het uiteenzetten van jouw marketing strategie. De strategie is de basis van waaruit we gaan werken. Vanuit deze strategie maken we een actielijst en gaan we gestructureerd aan de slag.

Het MarketingKarwei team heeft zich gespecialiseerd in alle facetten van marketing. Of het nu gaat om het bovenaan komen in Google, het optimaliseren van de conversie of het vergroten van zichtbaarheid op social media! Verder helpen we je ook bij design, video en fotografie. Wij weten als geen ander dat foto’s en video’s een belangrijke rol spelen in de communicatie naar potentiële klanten of sollicitanten. Dit imago wat we met jou creëren is gegarandeerd omzetverhogend wat ons hét IT marketing bureau in Nijmegen maakt.

Is je bedrijf al uitgerust met een marketeer? MarketingKarwei biedt ook trainingen aan. We leiden jouw personeel op zodat zij ook beschikken over de basiskennis op het gebied van marketing, bedrijfsprocessen of acquisitie. Benieuwd? Bekijk ons trainingsaanbod hier.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Onze werkwijze als IT marketing bureau in Nijmegen

Wij luisteren naar jouw voorkeuren. Daarom zit je bij ons niet vast aan contracten. Het is volledig aan jou om te bepalen hoeveel uur je van onze diensten gebruik wil maken. We doen dit dan vervolgens vanaf jouw kantoor en volledig gefocust op jouw succes! Onze aanpak is niet zoals andere marketingbureaus in de IT-sector. De combinatie van ons hardwerkende team, strakke deadlines en onze afwijkende methode maakt ons meetbaar omzetverhogend en bewezen succesvol. Ons team van marketeers staat klaar om aan de slag te gaan. Benieuwd wie voor jou aan de slag kan gaan? Bekijk hier vast ons team!

IT marketing Nijmegen team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over IT marketing

IT Marketing
5 min | 
22 okt 2020

In 5 stappen een ijzersterk employer brand voor jouw it bedrijf

Een sterk employer brand, ook wel werkgeversmerk, is cruciaal voor het vinden van personeel. Benieuwd hoe je een werkgeversmerk creëert?

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?