IT Marketing

IT marketing

Klanten én medewerkers vinden, boeien en binden voor IT-bedrijven

Bij MarketingKarwei snappen we dat je als IT-bedrijf twee uitdagingen hebt: het vinden van goed personeel en het aantrekken van mooie klanten. Het is hiervoor belangrijk om in de online wereld niet achter te blijven op het gebied van marketing. MarketingKarwei heeft de marketing tools voor jouw IT-bedrijf om verder te groeien.

Door onze ervaring met IT-klanten weten we wat er speelt en weten we wat er nodig is om succesvoller te worden. MarketingKarwei verbetert marketing in de breedste zin van het woord; van het opstellen van een strategisch marketing actieplan, het creëren van een onderscheidende huisstijl tot leadgeneratie.

IT Marketing  Meetbaar omzetverhogend

IT Marketing Klant en personeelswerving

Aan de hand van marketing helpen wij IT-bedrijven om succesvoller te worden

 

MarketingKarwei is hét marketingbureau dat de focus heeft op marketing voor IT-bedrijven. Wij helpen hen met het aantrekken van nieuw personeel, dankzij een krachtig employer brand. En we helpen hen met het aantrekken van nieuwe klanten door middel van inbound marketing. Alles begint met een duidelijke strategie en concrete doelstellingen. Waar wil je met je IT bedrijf naartoe? Dan gaan wij hiermee aan de slag!

Onze aanpak is daarom als volgt:

Alles onder één dak: marketingstrategie, contentcreatie, online marketing en training.

Meer warme leads en klanten dankzij inbound marketing en online zichtbaarheid.

Personeelswerving op een persoonlijke en effectieve manier door middel van employer branding.

Bewezen omzetverhogend: elk kwartaal meten we de marketing ROI.

IT Marketing
IT Marketing

IT MARKETING: EEN KRACHTIG MERK!

 

Elk IT-bedrijf dat nieuwe medewerkers zoekt, weet hoe moeilijk het kan zijn om goede mensen te vinden. Bijna de helft van de vacatures is inmiddels moeilijk vervulbaar, waardoor het constant lastiger wordt om je bedrijf te laten groeien. En dat kost je bedrijf omzet.

Het is van belang om geschikte kandidaten aan te trekken. En dat is ook precies waar marketing over gaat. Wie op een slimme manier marketingmethodes en goede content inzet om sollicitanten te werven, boekt veel betere resultaten. Wij helpen je hierbij!

Heb je genoeg personeel, maar wél stoere groeiplannen? Ook dan kan je bij ons aankloppen. Wij helpen al veel IT-bedrijven om meer leads te genereren via inbound marketing. Dit doen wij door het inzetten van verschillende middelen: vindbaarheid in Google, gerichte E-mail marketing campagnes, gratis berichten en advertenties via social media en we zorgen voor een website die optimaal converteert. Wij helpen je met het creëren van content voor alle marketingkanalen.

Whitepaper: employer branding

 

“Employer branding” is een term die je de afgelopen jaren steeds meer hoort. Maar wat is ‘’employer branding’’ precies? Elk bedrijf heeft een employer brand, ook wel een werkgeversmerk genoemd. Het is het imago van je bedrijf als werkgever. Met employer branding zorg je voor een krachtig werkgeversmerk. Dit is belangrijk voor het aantrekken van nieuw personeel, maar ook voor het behouden van huidig personeel. Iets wat voor veel IT-bedrijven zeer interessant is! Wij hebben een whitepaper gemaakt met alles wat je als IT-bedrijf wilt weten op het gebied van employer branding én tips die je direct kan toepassen om meer sollicitanten te werven. Benieuwd? Download het whitepaper dan hier!

Ja ik wil graag 1x per maand op de hoogte gehouden worden van de nieuwste marketing trends en ontwikkelingen. Onze mails bevatten een afmeldlink. Meer hierover in onze privacy- en cookieverklaring.

Als je dit formulier verstuurd ga je ermee akkoord dat wij contact mogen opnemen om je de whitepaper toe te sturen of aanvullende gegevens te vragen. Wij delen geen gegevens zonder toestemming.

Whitepaper Employer Branding

Referentie IT Marketing

IT Marketing
IT Marketing
IT Marketing

FOURPOINTS

SOFTWAREBEDRIJF

 

FourPoints Business Intelligence bestaat al 25 jaar, maar dekte onze naam de lading nog wel? We doen immers méér dan alleen BI…

En wat willen we als merk uitstralen naar de buitenwereld? Die puzzel: daar kwamen we zelf niet uit. Gelukkig heeft MarketingKarwei ons hierin geholpen. MarketingKarwei hielp ons eerder al met het uitstippelen van de online marketing strategie. Nu hebben we samen de schouders gezet onder de merkstrategie.

Remco van Vliet, Manager Operations Fourpoints

Wil je meer weten over Fourpoints? Kijk dan hier.

Lees meer

BLISSS NIJMEGEN

SOFTWAREBEDRIJF

 

MarketingKarwei helpt ons sinds 2016 met onze marketing. We hebben hen ingeschakeld omdat het een flinke uitdaging bleek te zijn om zélf onze marketing secuur en met creativiteit te (blijven) doen. Voorheen deden we de marketing zelf; dat leek ons praktischer. Maar nu ik de werkwijze van MarketingKarwei ken wil ik niet meer terug.

 

Dirko Weijers, directeur Blisss

Wil je meer weten over Blisss? Kijk dan hier.

Lees meer

Nocore

SOFTWAREBEDRIJF

 

Nocore heeft als softwarebedrijf voor MarketingKarwei gekozen omdat zij ons kunnen ondersteunen op zowel strategische als operationele marketing. Door de wekelijkse ondersteuning op locatie ervaren wij dit als een prettige samenwerking en kunnen wij snel schakelen.  Pim Hoefnagel, Accountmanager Nocore.

 

Pim Hoefnagel, Accountmanager Nocore

Wil je meer weten over Nocore? Kijk dan hier.

Meer weten over IT Marketing?