IT-marketing

Blijf niet achter in de wereld van IT marketing

Bij MarketingKarwei snappen we dat je als IT-bedrijf twee uitdagingen hebt: het vinden van goed personeel en het aantrekken van mooie klanten. Daarvoor kan je in de online wereld niet achterblijven als het om marketing gaat. En dit terwijl online IT Marketing juist zo kansrijk is. Wij hebben de juiste marketingtools voor jouw IT-bedrijf om verder te groeien. 

Doordat we met IT-klanten samenwerkenweten we hoe deze markt werkt. En nog belangrijker: wat er nodig is om succesvoller te worden. Wij pakken graag alle marketingkansen aan voor de IT-markt: van het opstellen van een strategisch marketing actieplan, het creëren van een onderscheidende huisstijl tot leadgeneratie. Grote kans dat voorheen de meeste leads uit je eigen netwerk kwamen, maar inmiddels is de website de belangrijkste bron voor het genereren van leads.  

0 Frisse marketeers
0 Klanten zien ons wekelijks bij hen op kantoor
0 Mooie opdrachtgevers

Wij helpen IT-bedrijven succesvoller te worden

Onze marketeers zijn specialisten die jouw business en de wereld van IT begrijpen. Zij helpen je met het opzetten van een krachtig employer brand waarmee je goed, nieuw personeel aantrekt. En door middel van inbound marketing inspireren en overtuigen we jouw klanten. Heb jij stoere groeiplannen die je wilt realiseren, dan is dit onze aanpak: 

Word een bedrijf waar elk talent bij wil horen

Jij weet als IT-bedrijf als geen ander hoe moeilijk het kan zijn om goede mensen te vinden. Goede kandidaten zijn namelijk niet direct op zoek naar een baan. 

De beste kandidaten werf je door je organisatie op de kaart te zettenEen ijzersterk employer brand geeft een organisatie een eigen stem en geluid. Daarom blijven wij continu bouwen aan een onweerstaanbare organisatie voor nieuw personeel. Met employer branding bedenken we concepten waardoor we alleen de juiste talenten aantrekken. 

Al genoeg personeel, maar de ambitie om steeds groter te worden? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Door middel van effectieve leadgeneratie zorgen we voor meer nieuwe klanten die jouw organisatie laten groeien. 

IT Marketing

Whitepaper IT marketing

Het snel genereren van leads is een klusje dat je niet snel klaart. Want waar begin je? Hoe maak je het resultaat van jouw marketinginvestering meetbaar? Wat kun je zélf aan marketing doen en wat besteed je uit? En als je zelf een marketingmedewerker aanneemt: hoe zorg je er dan voor dat je de juiste mensen aan boord haalt?  

In dit E-book geven we je het antwoord op al die vragen. Speciaal voor IT-bedrijven die vooruitdenken en anders durven te zijn. Nieuwsgierig? Vul het formulier in en het e-book belandt gratis in je mailbox!

Goed personeel vinden en mooie klanten aantrekken voor jouw IT-bedrijf?

Alles over IT marketing

5 tips vacature plaatsen
5 min | 
13 apr 2022

Wat als alleen een vacature online plaatsen niet werkt? 5 tips die jou op weg helpen!

Online zijn er talloze vacatures te vinden. Wij leggen je uit hoe jouw vacature gaat opvallen bij je doelgroep.

7-tips-voor-werkgevers-om-het-perfecte-sollicitatiegesprek-te-voeren
5 min | 
7 okt 2021

7 tips voor werkgevers om het perfecte sollicitatiegesprek te voeren

Het sollicitatiegesprek is een belangrijk onderdeel in het wervingsproces voor nieuw personeel. Om jullie een handje te helpen geven wij 7 tips voor werkgevers om het perfecte sollicitatiegesprek te voeren.

IT Marketing
5 min | 
22 okt 2020

In 5 stappen een ijzersterk employer brand voor jouw it bedrijf

Een sterk employer brand, ook wel werkgeversmerk, is cruciaal voor het vinden van personeel. Benieuwd hoe je een werkgeversmerk creëert?