IT SEO & SEA

HOE WIJ ZORGEN DAT JIJ BOVENAAN IN GOOGLE KOMT

Heb je al wel eens op de derde resultatenpagina van Google gekeken? Wij ook niet! Bovenaan staan in Google is een van de makkelijkste manieren om meer bezoekers op je site te krijgen of om nieuwe sollicitanten te trekken. In de IT-sector is het belangrijk dat jij je concurrenten voor bent op het gebied van nieuwe werknemers. Het is daarom van belang om ervoor te zorgen dat jij de eerste bent bij wie sollicitanten terecht komen. Hoe je dit doet? Dit kan door middel van zoekmachine marketing. Zoekmachine marketing bestaat uit een gratis gedeelte, namelijk SEO. En een betaald gedeelte, genaamd SEA. Wij adviseren deze beide manieren te combineren voor een optimaal resultaat! Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat en wat de mogelijkheden zijn? MarketingKarwei is de expert in IT SEO en SEA.

IT SEO & SEA - Hoe pakt MarketingKarwei dit aan?

Wij starten met het perfectioneren van de uitstraling van de website. Het achterlaten van een goede indruk is belangrijk als het gaat om het binden van klanten aan jouw bedrijf.

Hierna beginnen we met een zoekwoordenonderzoek. Het is voor ons belangrijk om te weten hoe je wil dat jouw bedrijf gevonden wordt en nog belangrijker welke zoektermen jouw potentiële medewerkers en klanten gebruiken. Op basis van dit onderzoek gaan we bij de betaalde vindbaarheid aan de slag met het maken van advertenties in Google Ads. Jij bent volledig de baas over hoeveel geld je hier in wil stoppen. Het grote voordeel? Je staat direct bovenaan en je kunt precies zien wat de opbrengsten zijn. Vervolgens kijken we naar hoe vaak deze woorden daadwerkelijk worden gezocht en maken we een vergelijking met de concurrentie. Aan de hand van deze resultaten gaan we aan de slag met de SEO. We herschrijven teksten, maken nieuwe pagina’s en ontwerpen jouw website zodat je je onderscheidt van je concurrenten. Met als uiteindelijke doel door middel van IT SEO en SEA meer omzet uit je website halen!

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

IT SEO & SEA: onze werkwijze

Waarin wij ons onderscheiden van andere marketingbureaus? Onze werkwijze is volledig afhankelijk van jouw voorkeur. Je zit bij ons niet vast aan een contract of vaste uren, wij werken namelijk op projectbasis. Behalve dit schuiven wij ook aan bij jou op kantoor! Dit doen wij zodat wij volledig deel uit maken van jouw team. Hierdoor is het realiseren van jou visie veel makkelijker.

Wij vinden het belangrijk om te zien wat onze IT SEO en SEA werkzaamheden jouw bedrijf precies opleveren. Door middel van onze methode, waarbij we alles nauwkeurig vastleggen en kosten tegen elkaar afwegen, kunnen wij precies zien wat onze samenwerking jouw bedrijf op heeft geleverd. Interesse?

IT seo sea team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over SEO

Google Core Web Vitals
10 min | 
15 jun 2022

Google Core web vitals: wat zijn het en hoe verbeter ik ze?

Wat zijn Google Core Web Vitals en hoe verbeter je ze? In deze blog leggen wij je uit wat het nut van Google Core Web Vitals is en hoe je het toepast.

LSI keywords
5 min | 
8 jun 2022

LSI Keywords: Wat zijn het en waarvoor dient het?

Wat zijn LSI keywords en welke invloed hebben ze op je vindbaarheid? Moet je ze gebruiken of negeren? Je lees het in deze blog.

Keyword stuffing
6 min | 
30 mei 2022

Wat is keyword stuffing (en 3 tools om het te meten)

Wat is keyword stuffing en hoe gebruik je het (niet)? Hoe je het toepast lees je in deze blog, samen met 3 tools die je hiervoor kunt gebruiken.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?