ivo van kooten

Ivo van Kooten

Sales medewerker

“If you want to go fast: go alone. If you want to go far: go together.”

Ivo is één van de commerciële talenten van MarketingKarwei. Hij studeert Commerciële Economie aan de HAN in Nijmegen. Naast zijn studie wilde hij graag ervaring opdoen binnen het salesvak en deze uitdaging heeft hij gevonden bij MarketingKarwei.

 

Waarom hij voor MarketingKarwei heeft gekozen? Door het bekijken van de website en een kennismaking voelde hij zich direct thuis. Bij MarketingKarwei krijgt hij de mogelijkheid om zich te ontwikkelen binnen het salesvak. Ivo is een echte salestijger, als je hem vraagt wat hij het leukste vindt om te doen bij ons? Dan staat sales stipt op één. Hij vindt de gesprekken die hij voert met mensen en het overtuigen van potentiële klanten van de meerwaarde van MarketingKarwei het állerleukste.

 

Daarnaast vindt hij het erg prettig dat hij bij MarketingKarwei zichzelf kan ontwikkelen op verschillende gebieden. Door het afwisselende werk heeft hij de mogelijkheid om veel ervaring op te doen. Omdat hij sales doet voor verschillende klanten, moet hij zich aanpassen aan verschillende doelgroepen. Hierdoor kan hij experimenteren met wat goed werkt, voor verschillende type mensen. Ivo is een hele doelgerichte jongen. Aan het begin van elke dag stelt hij een doelstelling op die hij die dag wil halen. Alleen wanneer dit lukt, gaat hij tevreden naar huis. Ivo’s grootste droom? De wereld rondreizen als vertegenwoordiger van een multinational.

 

Naast studeren en werken bij MarketingKarwei heeft Ivo een grote passie voor voetbal. Je maakt hem blij met alles wat met voetbal te maken heeft, zelf voetballen, voetbalwedstrijden kijken, stadions bezoeken, de laatste voetbalnieuwtjes en noem maar op. Naast voetbal houdt hij van lekker eten. Hij gaat graag uit eten, maar ook het koken van een lekkere maaltijd voor vrienden maakt hem gelukkig.

 

Leuk feitje over Ivo: hij is een echte filmfreak en heeft dan ook al menig film op Netflix gezien.