jessie schimmel

Jessie Schimmel

Commercieel marketeer

“Kostbaar is de wijsheid die door ervaring wordt verkregen.”

Jessie is onze rots in de branding op het gebied van sales en marketing.  Jessie heeft de opleiding Commerciële Economie aan de HAN gevolgd. Haar diploma heeft ze eind 2019 in de wacht gesleept en daar waren wij allemaal heel blij mee. Jessie is namelijk geen vreemde voor ons. Ze heeft al stage bij ons gelopen. Dit vond ze zelf een erg leerzame periode en sindsdien is ze niet meer weg te slaan bij MarketingKarwei. Maar niet alleen zij kijkt positief terug op haar stageperiode, ook wij zijn maar al te blij dat Jessie ons nog niet heeft verlaten. Jessie is namelijk een echte salestijger. Ze weet hoe ze nieuwe klanten moet benaderen op een sympathieke en open manier.

 

Waarom ze niet weg te slaan is bij MarketingKarwei? Jessie is gek op de verantwoordelijkheid die ze hier krijgt. Daarnaast krijgt ze veel kansen en mogelijkheden om zichzelf te ontwikkelen. Wij doen dan ook ons uiterste best om haar nog meer kennis en ervaringen bij te brengen op het gebied van sales en marketing.

 

Haar stoute droom? Een baan met veel verantwoording en uitdaging. Het belangrijkste vindt ze daarbij dat ze heel haar leven elke dag nieuwe dingen kan leren. Maar ze droomt er ook van om nog heel veel van de wereld te zien, want daar leer je ook erg veel van.

 

Jessie gaat altijd voor resultaat. Het mooiste compliment dat je haar kan geven is als je zegt dat het resultaat boven verwachting is. Ze wil namelijk écht van toegevoegde waarde zijn voor iemand. Niet alleen voor klanten maar ook voor haar vrienden.

 

Naast haar werk sport ze nog vier keer in de week en brengt ze veel tijd door met haar vriendengroep uit het dorp waar ze vandaan komt.

 

Leuk feitje over Jessie: telefoons heel houden is niet haar sterkste punt.

 

We stellen je graag voor aan Jessie. In onderstaande video vertelt Jessie waar ze goed in is en wanneer ze écht trots is!