Jouw zoekmachine

WEES VINDBAAR ONLINE

Wil jij jouw zoekmachine optimaal inzetten om online beter vindbaar te zijn? MarketingKarwei helpt je hiermee. Wij vinden het belangrijk dat jij jouw verkoopkanalen effectief inzet om de beste resultaten te behalen. Om het beste in jouw zoekmachineresultaten tevoorschijn te komen is het belangrijk om SEO in te zetten. SEO staat voor Search Engine Optimization, ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd. Met zoekmachine optimalisatie zorgen wij ervoor dat jouw bedrijf goed scoort in de online zoekmachines. Wil je meer weten over SEO of jouw huidige SEO niveau?

Hoe optimaliseer je jouw zoekmachine

Het optimaliseren van jouw zoekmachine kan op verschillende manieren. Het optimaliseren direct in de zoekmachine gaat via SEO en via je website. Voordat deze aanpassingen gemaakt worden, wordt er bij MarketingKarwei eerst altijd een zoekwoordenonderzoek gedaan. Zo weten wij op welke termen jouw bezoekers zoeken en hoe ze bij je website komen. We krijgen hierdoor een duidelijk beeld voor welke zoektermen inhoud gemaakt moet worden voor op je website. Denk hierbij aan kwalitatieve teksten voor zoekwoorden en mooie ondersteunende afbeeldingen. SEO wordt bij het schrijven van de teksten toegepast, waarbij de beschrijvingen en titels die in de zoekmachine getoond worden niet vergeten worden. Om verder je website te optimaliseren voor conversies, haalt MarketingKarwei alle fouten uit je website. Een knop die naar een niet-bestaande pagina leidt bijvoorbeeld, of een element dat op je mobiele website wegvalt. Door deze fouten te verwijderen en je website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken, is de kans veel groter dat klanten op je website blijven en jij meer conversies binnenhaalt. Een win-win situatie dus!

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Jouw zoekmachine laten instellen

Je weet nu wat je met jouw zoekmachine optimalisatie kan, maar nu moet iemand het nog uitvoeren! De marketeers van MarketingKarwei helpen je hierbij. Ons kantoor staat in Nijmegen, maar onze marketeers werken door heel Nederland. Ook bij jou op kantoor dus! Zo worden we echt onderdeel van het team en kunnen we snel schakelen. Je bepaalt zelf hoeveel uur je ons wil inzetten. Benieuwd naar wie bij jou op kantoor deze SEO activiteiten kan uitvoeren? Bekijk dan eens onze teampagina. Liever direct met ons aan de slag?

Jouw zoekmachine team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over SEO

Google Core Web Vitals
10 min | 
15 jun 2022

Google Core web vitals: wat zijn het en hoe verbeter ik ze?

Wat zijn Google Core Web Vitals en hoe verbeter je ze? In deze blog leggen wij je uit wat het nut van Google Core Web Vitals is en hoe je het toepast.

LSI keywords
5 min | 
8 jun 2022

LSI Keywords: Wat zijn het en waarvoor dient het?

Wat zijn LSI keywords en welke invloed hebben ze op je vindbaarheid? Moet je ze gebruiken of negeren? Je lees het in deze blog.

Keyword stuffing
6 min | 
30 mei 2022

Wat is keyword stuffing (en 3 tools om het te meten)

Wat is keyword stuffing en hoe gebruik je het (niet)? Hoe je het toepast lees je in deze blog, samen met 3 tools die je hiervoor kunt gebruiken.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?