EKI

Producent van rubber en schuim

EKI wil hét aanspreekpunt in de markt zijn voor schuim, rubber, celrubber en sponsrubber. Wij verwerken meer dan 100 soorten rubber en schuim tot bandjes, ringen, blokjes en vele andere vormen.

Projectvloeren Nederland

Projectinrichter

Al sinds 2017 schakelen wij wekelijks MarketingKarwei in. Waarom? Omdat wij met onze 5 activiteiten en met 5 websites in projectstoffering, vloeren, gordijnen, zonwering en schilderwerk onze handjes vol hebben. De marketing to do list vullen we samen, maar voor de uitvoering hebben we geen tijd.

Nocore

Softwarebedrijf

Nocore heeft als softwarebedrijf voor MarketingKarwei gekozen omdat zij ons kunnen ondersteunen op zowel strategische als operationele marketing. Door de wekelijkse ondersteuning op locatie ervaren wij dit als een prettige samenwerking en en kunnen wij snel schakelen.

Blisss

Softwarebedrijf

MarketingKarwei helpt ons sinds 2016 met onze marketing. We hebben hen ingeschakeld omdat het een flinke uitdaging bleek te zijn om zélf onze marketing secuur en met creativiteit te (blijven) doen. Voorheen deden we de marketing zelf; dat leek ons praktischer. Maar nu ik de werkwijze van MarketingKarwei ken wil ik niet meer terug.

Tasty Present

Groothandel relatie- en chocoladegeschenken

Voor de online marketing hebben wij MarketingKarwei ingeschakeld. Precies kunnen zien wat de kosten en opbrengsten van de marketingactiviteiten zijn? Dat wilden wij ook. Ze werken wekelijks bij ons op kantoor, waardoor het écht voelt alsof ze onderdeel zijn van ons team.

Famostar

Noodverlichting Specialist

Famostar is een Nederlandse fabrikant van noodverlichting. Wij ontwerpen en assembleren onze noodverlichtingsarmaturen in eigen huis. En dat al meer dan 60 jaar!

Redbeans

Koffie en koffiemachines voor de zakelijke markt

Redbeans heeft de hulp van MarketingKarwei ingeschakeld voor de ondersteuning van onze salesactiviteiten. Het belteam van MarketingKarwei heeft de expiratiedata van leasecontracten van koffieautomaten bij potentiële klanten in kaart gebracht.

Dijkos Projects

Leverancier van uiteenlopende projectinrichtingen van staal

MarketingKarwei ondersteunt ons met het verbeteren van onze online marketingactiviteiten. Wij hebben destijds gemerkt dat er op dit vakgebied voor ons nog veel te halen valt. Naast hun ondersteunende rol denken zij graag op een creatieve manier mee hoe activiteiten het beste ingevuld kunnen worden.

Rever Interieurprojecten

Projectinrichting

MarketingKarwei ondersteunt ons met het verbeteren van onze gratis (organische) vindbaarheid. Dit doen zij op een no-nonsense manier, zonder ingewikkelde langlopende contracten maar op basis van een heel schappelijk uurtarief en door oprecht met ons mee te denken.

Ravestein & Zwart

Content makers

Verhalen vertellen, complexe materie verwoorden & verbeelden, content maken – dat konden we al. Maar hoe kun je social advertising nog harder voor je laten werken om het verhaal zo sterk mogelijk naar buiten te brengen?

Spoelstra Accountancy Services

Accountantskantoor

Sinds een jaar werken wij samen met MarketingKarwei om onze marketingmachine draaiende te houden. Wij hebben hen ingeschakeld voor het vinden van zowel nieuwe klanten als goed, nieuw personeel.

Twenty4Bearings

Groothandel in lagers en kogellagers

Voor onze online webshop hebben wij de hulp ingeschakeld van MarketingKarwei. Sinds onze samenwerking nemen de bestellingen voor onze website structureel toe! Het is prettig om dit werk uit handen te kunnen geven.

VVS-Techniek

Groothandel in technische apparatuur

Sinds eind vorig jaar komt MarketingKarwei bij ons over de vloer. Ze bieden ondersteuning op het gebied van online marketing en de vindbaarheid in Google. Tussendoor is het plan opgepakt om onze website te verbeteren. Dat MarketingKarwei nog steeds voor ons werkt zegt genoeg.

Blanco Organisatieontwikkeling

Specialist in organisatieontwikkeling

Wij hebben MarketingKarwei ingezet om al onze sociale media activiteiten over te nemen en te coördineren. Daarnaast zorgen zij ervoor dat onze website goed is gevuld met steeds nieuwe content en dat wij goed worden gevonden in de zoekresultaten van Google. Zo zijn er al vele inhoudelijke blogs geschreven en zijn er verschillende foto’s en video’s gemaakt.

OR academy en HRM academy

Cursussen en trainingen

Tijdens onze zoektocht naar een geschikt marketingbureau stuitte we op de website van MarketingKarwei. We hadden een lijst met eisen waar een samenwerkingspartner minimaal aan moest voldoen en aan het eerste criteria voldeed MarketingKarwei direct: het kantoor is net zoals OR Academy gevestigd in Nijmegen.

Monacor Nederland

Leverancier Audiovisuele Apparatuur

Monacor Nederland bestaat uit een team van 15 medewerkers met een passie voor professionele audio, verlichting en beveiligingsapparatuur. In ons vakgebied zijn wij dé specialist, maar op het gebied van marketing hebben wij weinig ervaring.

Nistar Projecten

Projectmanagement

Voor de online marketing hebben wij MarketingKarwei ingeschakeld. MarketingKarwei neemt al onze marketingactiviteiten uit handen zodat wij ons kunnen focussen op andere werkzaamheden. Ook al zitten wij gevestigd in Zwaag en MarketingKarwei in Nijmegen, het contact verloopt soepel. Regelmatig hebben we contact om alle voortgang te bespreken.