Homey’s Tools for life

Lifestyle merk uit Nederland

MarketingKarwei hebben we gebeld en gevraagd om ons te helpen met het online tot wasdom brengen van ons merk Homey’s Tools for Life en een groot deel van de SEO op te pakken. Korte lijnen, “cut the crap”, gas geven en meten. Dat was in 4 uitdrukkingen waar we MarketingKarwei mee stuurden.

Jaguar Land Rover Nederland

Autodealer

Inmiddels werken we sinds 2018 samen met MarketingKarwei voor allerlei werkzaamheden aan onze dealerwebsites van Jaguar en Land Rover. Waar de opdracht vanuit ons eerst was om content te genereren, de nieuwe websites live te krijgen en een technische setup check te doen, zijn we nu in een fase waarbij we de website optimaliseren op gratis vindbaarheid en daarnaast de conversie verhogen.

Nibo Stone

Natuursteen en keramiek

We waren net op zoek naar een partij die ons kon ondersteunen in onze marketingactiviteiten toen Yvette van MarketingKarwei bij ons kwam binnenwandelen met een hark. “Wij helpen je klanten binnen te harken” ,was de boodschap van MarketingKarwei.

Kroymans – Jaguar Land Rover

Autodealer

Wij hebben MarketingKarwei ingeschakeld om de websites van Kroymans Jaguar Land Rover te optimaliseren én de vindbaarheid van onze websites sterk te verbeteren. Zij hebben hun belofte om dit te kunnen realiseren al in zeer korte tijd zeker waargemaakt.

Zwedak Recreatiebouw

Zwembad aanleg en -onderhoud

Wij hebben het erg druk met zaken die voor ons prioriteit hebben, en daar hoor je ons écht niet over klagen. Maar dat houdt wel in dat wij niet toekomen aan belangrijke zaken zoals marketing. Gelukkig hebben wij onze eigen marketeer van MarketingKarwei en zij zorgt ervoor dat we ook op dat gebied een professioneel visitekaartje afleveren.

Rabobank Graafschap

Lokale Bank

Betrokken, dichtbij en toonaangevend, dat is waar wij voor staan als Rabobank Graafschap-Zuid. Daar te komen was reeds topsport. Daar te blijven vraagt meer.
Het vraagt om scherp aan de wind te varen, met alle (marketingcommunicatie)middelen die we daarvoor kunnen inzetten; flexibel blijven en resultaat boeken.

Sharp As A Knife

Leverancier van hoge kwaliteit messen en toebehoren

Wij hebben MarketingKarwei gevraagd om ons te helpen met het plaatsen van onze producten op de platforms van Bol.com, fonQ en Amazon. Op deze manier hebben wij extra kennis en kunde ingehuurd om deze doelstelling te realiseren. Inmiddels zijn onze producten prominent zichtbaar op vele online marktplaatsen in Europa.

The Adventure – Jaguar Land Rover

Autodealer

MarketingKarwei heeft voor ons 1.000 particulieren uitgebeld met een aanbod voor een proefrit in een Range Rover Evoque. Het vak van onze sales mensen is verkopen en niet om dit belwerk te doen. Ik meende dat anderen dat beter konden bovendien.

Terlouw – Jaguar Land Rover

Autodealer

De website van een Jaguar Land Rover dealer vraagt om een professionele uitstraling en een goede online vindbaarheid. Een aantal jaar geleden hebben wij MarketingKarwei hiervoor ingeschakeld. Het is erg prettig om dit soort zaken uit handen te kunnen geven, en erop te kunnen vertrouwen dat het vervolgens naar wens wordt uitgevoerd.

De Reefhorst – Jaguar Land Rover

Autodealer

Voor de komst van onze nieuwe websites voor Jaguar en Land Rover hebben wij MarketingKarwei ingeschakeld. Wij vinden het belangrijk dat onze website laat zien wie we zijn. Aan MarketingKarwei de taak om onze identiteit via de site over te brengen om zo nieuwe bezoekers te trekken.

Jacob Schaap – Jaguar Land Rover

Autodealer

Met de inzet van MarketingKarwei hebben wij een geheel vernieuwde eigentijdse website kunnen ontwikkelen. Een prachtige manier om onze merken Jaguar en Land Rover digitaal aan te kunnen bieden aan onze bestaande en toekomstige klanten en geïnteresseerden.

Zicht Verzekeringen

Verzekeringsadviseurs

Zicht Risico- en Verzekeringsadviseurs schakelt MarketingKarwei sinds een aantal jaar in, voornamelijk voor ondersteuning bij onze belacties richting (potentiële) klanten. Op meerdere momenten in het jaar verrassen we hen met creatieve mailing- en belacties. Dit proberen we op een verfrissende manier te doen; met gepaste humor.

Stichting Leergeld Oost Betuwe

Stichting

Eind 2019 ontstond de mogelijkheid voor Stichting Leergeld Oost Betuwe om meer bekendheid te genereren voor de stichting. Hiervoor heb ik op marketing gegoogeld en kwam bij een, volgens mij, fris jong bedrijf met jonge mensen uit, genaamd MarketingKarwei. Het eerste contact was hartelijk en professioneel.

24uurszorgloket

Thuiszorg

Wij werken nu al weer enige tijd samen met MarketingKarwei. Ons ontbreekt het aan de tijd om de betaalde en onbetaalde vindbaarheid op Google te monitoren en daarna onze zoekwoorden aan te passen. Wij zijn in volle opbouw van het bedrijf, druk met acquisitie en dat andere leidt af.