Jaguar Land Rover Nederland

Autodealer

Inmiddels werken we sinds 2018 samen met MarketingKarwei voor allerlei werkzaamheden aan onze dealerwebsites van Jaguar en Land Rover. Waar de opdracht vanuit ons eerst was om content te genereren, de nieuwe websites live te krijgen en een technische setup check te doen, zijn we nu in een fase waarbij we de website optimaliseren op gratis vindbaarheid en daarnaast de conversie verhogen.

Dijkos Projects

Leverancier van uiteenlopende projectinrichtingen van staal

MarketingKarwei ondersteunt ons met het verbeteren van onze online marketingactiviteiten. Wij hebben destijds gemerkt dat er op dit vakgebied voor ons nog veel te halen valt. Naast hun ondersteunende rol denken zij graag op een creatieve manier mee hoe activiteiten het beste ingevuld kunnen worden.

Homeij

Specialist op het gebied van messen

De trainingen welke wij hebben gekregen van MarketingKarwei hebben ons erg goed geholpen. De trainingen hebben ervoor gezorgd dat we alle advertenties en campagnes, met een uitgestippelde weg naar het doel, in gang zetten. Dit staat in grote tegenstelling tot de eenmalige mailing campagnes en Facebook advertenties welke wij eerst naar onze klanten toestuurden.

EKI

Specialist in rubber en schuim

EKI wil hét aanspreekpunt in de markt zijn voor schuim, rubber, celrubber en sponsrubber. Wij verwerken meer dan 100 soorten rubber en schuim tot bandjes, ringen, blokjes en vele andere vormen.

Kroymans -Jaguar Land Rover

Autodealer

Wij hebben MarketingKarwei ingeschakeld om de websites van Kroymans Jaguar Land Rover te optimaliseren én de vindbaarheid van onze websites sterk te verbeteren. Zij hebben hun belofte om dit te kunnen realiseren al in zeer korte tijd zeker waargemaakt.

Tasty Present

Groothandel relatie- en chocoladegeschenken

Voor de online marketing hebben wij MarketingKarwei ingeschakeld. Precies kunnen zien wat de kosten en opbrengsten van de marketingactiviteiten zijn? Dat wilden wij ook. Ze werken wekelijks bij ons op kantoor, waardoor het écht voelt alsof ze onderdeel zijn van ons team.

Redbeans

Koffie en koffiemachines voor de zakelijke markt

Redbeans heeft de hulp van MarketingKarwei ingeschakeld voor de ondersteuning van onze salesactiviteiten. Het belteam van MarketingKarwei heeft de expiratiedata van leasecontracten van koffieautomaten bij potentiële klanten in kaart gebracht.

Nibo Stone

Natuursteen en keramiek

We waren net op zoek naar een partij die ons kon ondersteunen in onze marketingactiviteiten toen Yvette van MarketingKarwei bij ons kwam binnenwandelen met een hark. “Wij helpen je klanten binnen te harken” ,was de boodschap van MarketingKarwei.

Ravestein & Zwart

Content makers

Verhalen vertellen, complexe materie verwoorden & verbeelden, content maken – dat konden we al. Maar hoe kun je social advertising nog harder voor je laten werken om het verhaal zo sterk mogelijk naar buiten te brengen?

Projectvloeren Nederland

Projectinrichter

Al sinds 2017 schakelen wij wekelijks MarketingKarwei in. Waarom? Omdat wij met onze 5 activiteiten en met 5 websites in projectstoffering, vloeren, gordijnen, zonwering en schilderwerk onze handjes vol hebben. De marketing to do list vullen we samen, maar voor de uitvoering hebben we geen tijd.

The adventure – Jaguar Land Rover

Autodealer

MarketingKarwei heeft voor ons 1.000 particulieren uitgebeld met een aanbod voor een proefrit in een Range Rover Evoque. Het vak van onze sales mensen is verkopen en niet om dit belwerk te doen. Ik meende dat anderen dat beter konden bovendien.

Reflect Glasfilm

Specialist in raamfolie

Met MarketingKarwei zorgen wij ervoor dat we herkend en erkend worden op het gebied van raamfolies. Hoe ze ons daarmee helpen?