EKI

Producent van rubber en schuim

EKI wil hét aanspreekpunt in de markt zijn voor schuim, rubber, celrubber en sponsrubber. Wij verwerken meer dan 100 soorten rubber en schuim tot bandjes, ringen, blokjes en vele andere vormen.

Homey’s Tools for life

Lifestyle merk uit Nederland

MarketingKarwei hebben we gebeld en gevraagd om ons te helpen met het online tot wasdom brengen van ons merk Homey’s Tools for Life en een groot deel van de SEO op te pakken. Korte lijnen, “cut the crap”, gas geven en meten. Dat was in 4 uitdrukkingen waar we MarketingKarwei mee stuurden.

Jaguar Land Rover Nederland

Autodealer

Inmiddels werken we sinds 2018 samen met MarketingKarwei voor allerlei werkzaamheden aan onze dealerwebsites van Jaguar en Land Rover. Waar de opdracht vanuit ons eerst was om content te genereren, de nieuwe websites live te krijgen en een technische setup check te doen, zijn we nu in een fase waarbij we de website optimaliseren op gratis vindbaarheid en daarnaast de conversie verhogen.

Projectvloeren Nederland

Projectinrichter

Al sinds 2017 schakelen wij wekelijks MarketingKarwei in. Waarom? Omdat wij met onze 5 activiteiten en met 5 websites in projectstoffering, vloeren, gordijnen, zonwering en schilderwerk onze handjes vol hebben. De marketing to do list vullen we samen, maar voor de uitvoering hebben we geen tijd.

Nocore

Softwarebedrijf

Nocore heeft als softwarebedrijf voor MarketingKarwei gekozen omdat zij ons kunnen ondersteunen op zowel strategische als operationele marketing. Door de wekelijkse ondersteuning op locatie ervaren wij dit als een prettige samenwerking en en kunnen wij snel schakelen.

Blisss

Softwarebedrijf

MarketingKarwei helpt ons sinds 2016 met onze marketing. We hebben hen ingeschakeld omdat het een flinke uitdaging bleek te zijn om zélf onze marketing secuur en met creativiteit te (blijven) doen. Voorheen deden we de marketing zelf; dat leek ons praktischer. Maar nu ik de werkwijze van MarketingKarwei ken wil ik niet meer terug.

Nibo Stone

Natuursteen en keramiek

We waren net op zoek naar een partij die ons kon ondersteunen in onze marketingactiviteiten toen Yvette van MarketingKarwei bij ons kwam binnenwandelen met een hark. “Wij helpen je klanten binnen te harken” ,was de boodschap van MarketingKarwei.

Kroymans – Jaguar Land Rover

Autodealer

Wij hebben MarketingKarwei ingeschakeld om de websites van Kroymans Jaguar Land Rover te optimaliseren én de vindbaarheid van onze websites sterk te verbeteren. Zij hebben hun belofte om dit te kunnen realiseren al in zeer korte tijd zeker waargemaakt.

Zwedak Recreatiebouw

Zwembad aanleg en -onderhoud

Wij hebben het erg druk met zaken die voor ons prioriteit hebben, en daar hoor je ons écht niet over klagen. Maar dat houdt wel in dat wij niet toekomen aan belangrijke zaken zoals marketing. Gelukkig hebben wij onze eigen marketeer van MarketingKarwei en zij zorgt ervoor dat we ook op dat gebied een professioneel visitekaartje afleveren.

Homeij

Importeur en ontwikkelaar van messen concepten

De trainingen welke wij hebben gekregen van MarketingKarwei hebben ons erg goed geholpen. De trainingen hebben ervoor gezorgd dat we alle advertenties en campagnes, met een uitgestippelde weg naar het doel, in gang zetten. Dit staat in grote tegenstelling tot de eenmalige mailing campagnes en Facebook advertenties welke wij eerst naar onze klanten toestuurden.

Tasty Present

Groothandel relatie- en chocoladegeschenken

Voor de online marketing hebben wij MarketingKarwei ingeschakeld. Precies kunnen zien wat de kosten en opbrengsten van de marketingactiviteiten zijn? Dat wilden wij ook. Ze werken wekelijks bij ons op kantoor, waardoor het écht voelt alsof ze onderdeel zijn van ons team.

Famostar

Noodverlichting Specialist

Famostar is een Nederlandse fabrikant van noodverlichting. Wij ontwerpen en assembleren onze noodverlichtingsarmaturen in eigen huis. En dat al meer dan 60 jaar!

Rabobank Graafschap

Lokale Bank

Betrokken, dichtbij en toonaangevend, dat is waar wij voor staan als Rabobank Graafschap-Zuid. Daar te komen was reeds topsport. Daar te blijven vraagt meer.
Het vraagt om scherp aan de wind te varen, met alle (marketingcommunicatie)middelen die we daarvoor kunnen inzetten; flexibel blijven en resultaat boeken.

Redbeans

Koffie en koffiemachines voor de zakelijke markt

Redbeans heeft de hulp van MarketingKarwei ingeschakeld voor de ondersteuning van onze salesactiviteiten. Het belteam van MarketingKarwei heeft de expiratiedata van leasecontracten van koffieautomaten bij potentiële klanten in kaart gebracht.

Dijkos Projects

Leverancier van uiteenlopende projectinrichtingen van staal

MarketingKarwei ondersteunt ons met het verbeteren van onze online marketingactiviteiten. Wij hebben destijds gemerkt dat er op dit vakgebied voor ons nog veel te halen valt. Naast hun ondersteunende rol denken zij graag op een creatieve manier mee hoe activiteiten het beste ingevuld kunnen worden.

Rever Interieurprojecten

Projectinrichting

MarketingKarwei ondersteunt ons met het verbeteren van onze gratis (organische) vindbaarheid. Dit doen zij op een no-nonsense manier, zonder ingewikkelde langlopende contracten maar op basis van een heel schappelijk uurtarief en door oprecht met ons mee te denken.

Sharp As A Knife

Leverancier van hoge kwaliteit messen en toebehoren

Wij hebben MarketingKarwei gevraagd om ons te helpen met het plaatsen van onze producten op de platforms van Bol.com, fonQ en Amazon. Op deze manier hebben wij extra kennis en kunde ingehuurd om deze doelstelling te realiseren. Inmiddels zijn onze producten prominent zichtbaar op vele online marktplaatsen in Europa.

Ravestein & Zwart

Content makers

Verhalen vertellen, complexe materie verwoorden & verbeelden, content maken – dat konden we al. Maar hoe kun je social advertising nog harder voor je laten werken om het verhaal zo sterk mogelijk naar buiten te brengen?

Spoelstra Accountancy Services

Accountantskantoor

Sinds een jaar werken wij samen met MarketingKarwei om onze marketingmachine draaiende te houden. Wij hebben hen ingeschakeld voor het vinden van zowel nieuwe klanten als goed, nieuw personeel.

The Adventure – Jaguar Land Rover

Autodealer

MarketingKarwei heeft voor ons 1.000 particulieren uitgebeld met een aanbod voor een proefrit in een Range Rover Evoque. Het vak van onze sales mensen is verkopen en niet om dit belwerk te doen. Ik meende dat anderen dat beter konden bovendien.

Terlouw – Jaguar Land Rover

Autodealer

De website van een Jaguar Land Rover dealer vraagt om een professionele uitstraling en een goede online vindbaarheid. Een aantal jaar geleden hebben wij MarketingKarwei hiervoor ingeschakeld. Het is erg prettig om dit soort zaken uit handen te kunnen geven, en erop te kunnen vertrouwen dat het vervolgens naar wens wordt uitgevoerd.

Twenty4Bearings

Groothandel in lagers en kogellagers

Voor onze online webshop hebben wij de hulp ingeschakeld van MarketingKarwei. Sinds onze samenwerking nemen de bestellingen voor onze website structureel toe! Het is prettig om dit werk uit handen te kunnen geven.

VVS-Techniek

Groothandel in technische apparatuur

Sinds eind vorig jaar komt MarketingKarwei bij ons over de vloer. Ze bieden ondersteuning op het gebied van online marketing en de vindbaarheid in Google. Tussendoor is het plan opgepakt om onze website te verbeteren. Dat MarketingKarwei nog steeds voor ons werkt zegt genoeg.

Blanco Organisatieontwikkeling

Specialist in organisatieontwikkeling

Wij hebben MarketingKarwei ingezet om al onze sociale media activiteiten over te nemen en te coördineren. Daarnaast zorgen zij ervoor dat onze website goed is gevuld met steeds nieuwe content en dat wij goed worden gevonden in de zoekresultaten van Google. Zo zijn er al vele inhoudelijke blogs geschreven en zijn er verschillende foto’s en video’s gemaakt.

OR academy en HRM academy

Cursussen en trainingen

Tijdens onze zoektocht naar een geschikt marketingbureau stuitte we op de website van MarketingKarwei. We hadden een lijst met eisen waar een samenwerkingspartner minimaal aan moest voldoen en aan het eerste criteria voldeed MarketingKarwei direct: het kantoor is net zoals OR Academy gevestigd in Nijmegen.

De Reefhorst – Jaguar Land Rover

Autodealer

Voor de komst van onze nieuwe websites voor Jaguar en Land Rover hebben wij MarketingKarwei ingeschakeld. Wij vinden het belangrijk dat onze website laat zien wie we zijn. Aan MarketingKarwei de taak om onze identiteit via de site over te brengen om zo nieuwe bezoekers te trekken.

Monacor Nederland

Leverancier Audiovisuele Apparatuur

Monacor Nederland bestaat uit een team van 15 medewerkers met een passie voor professionele audio, verlichting en beveiligingsapparatuur. In ons vakgebied zijn wij dé specialist, maar op het gebied van marketing hebben wij weinig ervaring.

Jacob Schaap – Jaguar Land Rover

Autodealer

Met de inzet van MarketingKarwei hebben wij een geheel vernieuwde eigentijdse website kunnen ontwikkelen. Een prachtige manier om onze merken Jaguar en Land Rover digitaal aan te kunnen bieden aan onze bestaande en toekomstige klanten en geïnteresseerden.

Nistar Projecten

Projectmanagement

Voor de online marketing hebben wij MarketingKarwei ingeschakeld. MarketingKarwei neemt al onze marketingactiviteiten uit handen zodat wij ons kunnen focussen op andere werkzaamheden. Ook al zitten wij gevestigd in Zwaag en MarketingKarwei in Nijmegen, het contact verloopt soepel. Regelmatig hebben we contact om alle voortgang te bespreken.

Zicht Verzekeringen

Verzekeringsadviseurs

Zicht Risico- en Verzekeringsadviseurs schakelt MarketingKarwei sinds een aantal jaar in, voornamelijk voor ondersteuning bij onze belacties richting (potentiële) klanten. Op meerdere momenten in het jaar verrassen we hen met creatieve mailing- en belacties. Dit proberen we op een verfrissende manier te doen; met gepaste humor.

Stichting Leergeld Oost Betuwe

Stichting

Eind 2019 ontstond de mogelijkheid voor Stichting Leergeld Oost Betuwe om meer bekendheid te genereren voor de stichting. Hiervoor heb ik op marketing gegoogeld en kwam bij een, volgens mij, fris jong bedrijf met jonge mensen uit, genaamd MarketingKarwei. Het eerste contact was hartelijk en professioneel.

24uurszorgloket

Thuiszorg

Wij werken nu al weer enige tijd samen met MarketingKarwei. Ons ontbreekt het aan de tijd om de betaalde en onbetaalde vindbaarheid op Google te monitoren en daarna onze zoekwoorden aan te passen. Wij zijn in volle opbouw van het bedrijf, druk met acquisitie en dat andere leidt af.