Blisss referentie

Blisss

Softwarebedrijf

“MarketingKarwei helpt ons sinds 2016 met onze marketing. We hebben hen ingeschakeld omdat het een flinke uitdaging bleek te zijn om zélf onze marketing secuur en met creativiteit te (blijven) doen. Voorheen deden we de marketing zelf; dat leek ons praktischer. Maar nu ik de werkwijze van MarketingKarwei ken wil ik niet meer terug. Ze zijn professioneel en scherp. Je merkt dat ze constant willen bewijzen dat ze hun geld waard zijn.

Het doel van de samenwerking is het genereren van meer aanvragen. En dat lukt: wekelijks krijgen we aanvragen van nieuwe klanten. Ze maken er een wedstrijd van om méér aanvragen via de website te genereren, dan dat ons eigen belteam doet.

We zijn gestart met een Marketingmiddag. MarketingKarwei bereidt een presentatie voor met zo’n 50 marketingideeën. Samen bepalen we met welke marketingactiviteiten we starten, wat we zelf doen en wat we door MarketingKarwei laten doen. We bepalen daarbij zelf hoeveel uur per week we hen inschakelen. Dat varieert van 5 tot 8 uur per week; afhankelijk van de hoeveelheid werk. In die uren zorgen zij dat onze website zó is ingericht dat klanten ons blijven vinden in Google en vervolgens contact met ons opnemen.”

Dirko Wijers, directeur Blisss