EKI referentie

EKI

Producent van rubber en schuim

EKI wil hét aanspreekpunt in de markt zijn voor schuim, rubber, celrubber en sponsrubber. Wij verwerken meer dan 100 soorten rubber en schuim tot bandjes, ringen, blokjes en vele andere vormen.

Voor onze nieuwe website zochten wij iemand die aantrekkelijke en goed vindbare SEO teksten kon schrijven.

Teksten die niet alleen goed te lezen zijn voor specialisten, maar ook voor mensen die eigenlijk nog niet bekend zijn met onze producten. Dit was geen gemakkelijke taak, want er moesten meer dan 100 relevante teksten geschreven worden over materialen die in essentie, voor het ongetrainde oog, heel veel op elkaar lijken. MarketingKarwei stelde Leonie voor en zij is met veel enthousiasme aan deze uitdaging begonnen. Daarnaast bleek al snel dat Leonie veel meer kon bijdragen aan onze website en e-commerce werkzaamheden, zoals het vullen en optimaliseren van de nieuwe Magento website, het opzetten van SEA campagnes in Google Ads, het testen van nieuwe functionaliteiten en het bieden van ondersteuning bij het lanceren ervan, het maken van e-mailcampagnes, en nog veel meer.
Wijzelf zijn technische specialisten en het is heel fijn dat deze kennis ondersteund wordt met hele sterke marketing kennis vanuit MarketingKarwei.”

Bart van der Tol, Directeur EKI

467%

STIJGING IN GRATIS WEBBEZOEKERS IN TWEE JAAR TIJD

Bekijk de case