Jacob schaap referentie

Jacob Schaap – Jaguar Land Rover

Autodealer

“Met de inzet van MarketingKarwei hebben wij een geheel vernieuwde eigentijdse website kunnen ontwikkelen. Een prachtige manier om onze merken Jaguar en Land Rover digitaal aan te kunnen bieden aan onze bestaande en toekomstige klanten en geïnteresseerden.

Wij vinden het belangrijk te laten zien wie we zijn en hoe wij werken. Tegelijkertijd kunnen wij onze prachtige occasions digitaal aanbieden en kan er al veel informatie omtrent de diverse modellen gevonden worden op de website.

Door de inzet van Marketing Karwei is onze website een verlengstuk geworden van wat wij als autodealer te bieden hebben. Op het gebied van de aanschaf van een nieuwe Jaguar of Land Rover, maar ook met betrekking tot het onderhoud of een APK, kan dit via de website aangevraagd worden. Zo kan een ieder die overdag niet de mogelijkheid heeft om te bellen of te mailen, ’s avonds vanuit huis de zaken regelen.

MarketingKarwei heeft het doel gesteld de vindbaarheid van onze websitepagina te verhogen en te verbeteren. We kunnen echt zeggen dat we duidelijke verbetering hebben kunnen waarnemen.

MarketingKarwei staat garant voor specialistische dienstverlening. Wij zijn zeer tevreden en bevelen een ieder dan ook aan gebruik te maken van de diensten van MarketingKarwei en een samenwerkingsverband met hen aan te gaan voor de langere termijn!”

Henk Hendrikse, Vestigingsmanager Jaguar Land Rover Jacob Schaap Lelystad