Nibo stone referentie

Nibo Stone

Natuursteen en keramiek

“We waren net op zoek naar een partij die ons kon ondersteunen in onze marketingactiviteiten toen Yvette van MarketingKarwei bij ons kwam binnenwandelen met een hark. “Wij helpen je klanten binnen te harken” ,was de boodschap van MarketingKarwei.

 

Inmiddels werkt Kim al een aantal maanden een dag in de week bij ons op kantoor. Dat werkt superfijn, want de lijnen zijn kort en we krijgen op zo’n dag heel veel werk gedaan. Kim ondersteunt ons met social media campagnes, adwords, grafische ontwerpen, content en website optimalisatie. Iedere week krijgen we een keurig rapportje van het uitgevoerde werk en eenmaal per maand een uitgebreid rapport van de resultaten. Op die manier worden de inspanningen meetbaar gemaakt en kunnen we veel beter sturen op de marketingactiviteiten.

Om ons bedrijf wat persoonlijker te maken, heeft Nannick van MarketingKarwei van iedereen in het bedrijf een foto gemaakt die we gaan inzetten op social media en onze website. Zo krijgt Nibo Stone een gezicht. De foto’s zijn echt vet geworden. Zelfs de meest verlegen collega staat er superleuk op.

P.S. Yvette staat nog steeds binnen ons bedrijf bekend als het meisje met de hark.”

Rianne Remkes en Maurice van Nieuwenborg – Nibo Stone

 

1684%

MEER WEBSITEBEZOEKERS UIT SOCIAL MEDIA

Bekijk de case