Sharp As A Knife

Sharp As A Knife

Leverancier van hoge kwaliteit messen en toebehoren

“Wij hebben MarketingKarwei gevraagd om ons te helpen met het plaatsen van onze producten op de platforms van Bol.com, fonQ en Amazon. Op deze manier hebben wij extra kennis en kunde ingehuurd om deze doelstelling te realiseren. Inmiddels zijn onze producten prominent zichtbaar op vele online marktplaatsen in Europa.”

MarketingKarwei verzorgt het gehele proces rondom de realisatie op de marktplaatsen. Ze geven hierin advies rondom strategische keuzes die wij moesten maken en de inrichting van de backoffice.

De samenwerking ervaren wij als prettig omdat MarketingKarwei actief meedenkt in het belang van ons bedrijf. Ze hebben bij ons op locatie gewerkt en samen met onze verkoopafdeling invulling gegeven aan de marktplaatsen, de content zoals de afbeeldingen en teksten hebben zij geoptimaliseerd. Gedurende dit proces waren zij een prettige sparringpartner en uitvoerend marketingbedrijf. Ideaal om die mensen over de vloer te hebben. Scheelt een hoop lange mails!

MarketingKawei is voor ons dé partner om onze producten succesvol op de online marktplaatsen te plaatsen en advies te geven over de backoffice.”

Joyce van Rossem, Sharp As a Knife