Stichting leergeld referentie

Stichting Leergeld Oost Betuwe

Stichting

“Eind 2019 ontstond de mogelijkheid voor Stichting Leergeld Oost Betuwe om meer bekendheid te genereren voor de stichting. Hiervoor heb ik op marketing gegoogeld en kwam bij een, volgens mij, fris jong bedrijf met jonge mensen uit, genaamd MarketingKarwei. Het eerste contact was hartelijk en professioneel.

Een gesprek met directeur Rick Kwakkel was gauw gemaakt. Hij was bijgepraat over onze stichting en voelde zich blijkbaar direct betrokken. Hij was bereid naar mijn woning te komen voor een gesprek, er was direct een klik. De doelen van onze mooie stichting spraken hem aan en hij bood zijn diensten aan. Daarbij bood hij een groot aantal ureninzet aan als bijdrage aan het goede doel. Dit was voor mij zeer aangenaam en verrassend.

Uiteindelijk kreeg Jessie Schimmel de opdracht om ons te begeleiden op ons pad in de wereld van de social media. Zij heeft dit zeer betrokken en professioneel gedaan. Onze presentatie (van templates tot jaarverslagen) en gebruik van social media heeft ons veel gebracht in de vorm van professionalisering. Zij heeft ons acht maanden geholpen, zaken ontwikkeld en ons voorzien van adviezen. Wat vooral heel fijn was, was dat zij zelf de kosten binnen het budget dat we hadden gekregen in de vorm van subsidie, bijhield en steeds goed overlegde welke keuzes gemaakt konden worden. Haar contactpersonen waren Agnes van Haeren en Cor Hendriks.

Tot slot kregen we ook nog een (gratis) trainingsdagdeel om zelf de social media bij te houden. Alles bij elkaar ben ik zeer tevreden en blij dat MarketingKarwei dit voor ons wilde betekenen. Mijn grote dank daarvoor.”

Cor Hendriks, voorzitter Stichting Leergeld Oost Betuwe