Van geel referentie

Van Geel Roadshows

Op maat gemaakte promotietrailers

“MarketingKarwei hebben we leren kennen tijdens een netwerkborrel in een van onze eigen trailers. We deden toen een presentatie van onze units aan de netwerkclub. In die tijd was het nog een redelijk klein marketingbureau, waardoor er veel persoonlijk contact was.

Wij zijn als bedrijf gevestigd in Hilvarenbeek en het contact met MarketingKarwei verloopt soepel. Of dat nu via de mail, telefoon of soms op afspraak is.De marketingactiviteiten uit handen geven is voor ons erg prettig. Wij zijn namelijk nogal druk met het inrichten, bestickeren en klaarmaken van onze trailers, het uitvoeren van roadshows en naar evenementen toe gaan voor onze klanten. MarketingKarwei is dan ook degene die onze social media bijhoudt, die zorgt dat de website goed vindbaar is en die ervoor zorgt dat de Adwords campagnes up to date zijn. Daarnaast vinden wij het erg fijn dat we wekelijks een update krijgen van de verrichte werkzaamheden. Je ziet op deze manier precies waar je het geld aan uitgeeft.

We zijn erg tevreden met de samenwerking met MarketingKarwei. We kunnen op ze vertrouwen en ze leveren ook nog eens goed werk. Wij blijven nog wel eventjes klant.”

J. van Geel, Eigenaar Van Geel Roadshows