LinkedIn adverteren header

Bereik jouw doelgroep met LinkedIn adverteren

Wil je een specifieke doelgroep bereiken en nieuwe klanten aantrekken? Dan is LinkedIn adverteren de sleutel tot succes! Wanneer je adverteert via LinkedIn is het namelijk mogelijk om je te focussen op functie, branche, demografische gegevens en interesses van je doelgroep. Dit noemen we ‘doelgroepgericht adverteren’. Zo weet je zeker dat je de personen bereikt die belangstelling hebben in jouw producten of diensten. Dit vergroot je online zichtbaarheid, trekt nieuwe klanten aan en stimuleert de groei van jouw organisatie. 

  • Kwalitatieve leads door efficiënte targeting
  • Gunstig voor B2B door zakelijke focus
  • Bereik een specifieke doelgroep
  • Diverse advertentieformaten zoals afbeeldingen, video’s en carrousels
  • Toegang tot professionals en besluitvormers

Voordelen van LinkedIn adverteren

1. Kwalitatieve leads

Bereik potentiële klanten die sterke interesse tonen in jouw producten of diensten

2. Zakelijke focus

LinkedIn is een zakelijk platform waardoor het goed in te zetten is voor B2B campagnes

3. Laagdrempelige formulieren

LinkedIn vult automatisch informatie in op basis van het profiel van de gebruiker, waardoor het invoerproces sneller en laagdrempeliger wordt

Onze LinkedIn Ads experts

Daniëlla Meijer

Daniëlla Meijer

Daphne Eskes

Daphne Eskes

Waarom is adverteren via LinkedIn belangrijk voor jouw bedrijf?

Heb jij een B2B bedrijf, zoals een groothandel of een bedrijf in de zakelijke dienstverlening? Dan kan LinkedIn een fantastisch kanaal zijn om jouw doelgroep te bereiken. Door de unieke targeting opties van LinkedIn kan jij specifiek op zoek gaan naar jouw ideale klant. Omdat LinkedIn al ingericht is op de zakelijk markt heb je de mogelijkheid jouw boodschap direct bij de besluitvormers binnen jouw doelmarkt te brengen. Door te adverteren op LinkedIn vergroot je niet alleen de zichtbaarheid van je bedrijf, maar bouw je ook aan geloofwaardigheid en vertrouwen bij potentiële klanten. Dit doe je om uiteindelijk jouw doel om meer leads te verzamelen te behalen!

Bevind jouw doelgroep zich eerder op Facebook of Instagram? Ook daar helpen we je met adverteren. 

Onze werkwijze

Stap 1

Doelstelling bepalen: We definiëren samen de doelstellingen. Wil je leads genereren, je merkbekendheid vergroten of iets anders?

Stap 2

Doelgroep specificeren: We selecteren nauwkeurig jouw doelgroep op basis van functie, branche, locatie en interesses

Stap 3

Campagnes opzetten en advertenties maken: We creëren creatieve content met pakkende teksten, afbeeldingen of video's en de juiste call-to-action.

Stap 4

Resultaten meten en optimaliseren: Door gegevens te analyseren optimaliseren we de campagnes voor betere resultaten.

LinkedIn adverteren

Meer leren over LinkedIn Ads?

LinkedIn adverteren omvat het strategisch plaatsen van betaalde content op het platform om een specifieke doelgroep te bereiken. Door de uitgebreide targetingopties is het mogelijk om gerichte content te verspreiden voor naamsbekendheid, leadgeneratie en het aantrekken van nieuwe zakelijke kansen. Het is een betaalde strategie die bedrijven in staat stelt om specifieke doelen te bereiken en waardevolle resultaten te meten en te analyseren voor verdere optimalisatie. 

Heb je interesse om zelf jouw bedrijf te promoten via LinkedIn? Met een LinkedIn adverteren training krijg je alle handvaten om zelf aan de slag te gaan.

Wij helpen klanten te vinden, boeien en te binden

Net zoals je ons hebt gevonden, kunnen we ook jouw bedrijf beter vindbaar maken. Jij bepaalt zelf hoeveel uur je ons inzet én waar we jou mee mogen helpen. Dat doen we door bij jou op kantoor te werken. Dat betekent: één vast contactpersoon met vaste afspraken én een nieuwe collega erbij. Hierdoor worden we onderdeel van het team en leren we je bedrijf écht goed kennen. Dit helpt ons om zichtbare vooruitgang te boeken. We houden niet van natte vinger werk. Dus met onze simpele methode meten we twee keer per jaar hoeveel extra omzet je verdiend hebt door een sterke vindbaarheid.

“We werken het liefst bij jou op kantoor.
Zo leren we jou en je team echt kennen.”

Waarom MarketingKarwei?

Samen
ondernemen

Jouw succes is ons
succes, en andersom.

Denken
& doen

We denken goed na
en maken verschil door
daadkrachtig te werken.

Focus op
groei

We stimuleren elkaar
om het beste uit
onszelf en uit onze
klanten te halen.

We houden zaken verrassend simpel, omdat we weten dat dat ‘gewoon’ het beste werkt. We werken regelmatig bij jou op kantoor zodat het voor jou voelt als je ‘eigen’ marketingmedewerker. Als jouw nieuwe marketing collega zorgen we ervoor dat we toekomstige klanten vinden, boeien en binden aan jouw bedrijf.

Klanten omschrijven ons als gezond commercieel, doeners en ontzettend resultaatgericht. Dit geldt ook voor onze aanpak met LinkedIn adverteren. We bepalen sámen met de klant wat voor hen belangrijk is. Daar passen wij onze werkwijze op aan. Door goede doelen en bijpassende doelstellingen te stellen, houden wij samen met de klant een scherpe visie. Dit zorgt voor het beste resultaat!

Wij geloven in mensen die het lef hebben hun dromen na te jagen

Klanten die wij hebben geholpen met LinkedIn Ads

Kennis maken?

Voor jou is uiteindelijk maar één ding interessant: groeien als een speer. Met meer dan 20 marketeers hebben we alles in huis om dat voor elkaar te krijgen. Of het nu gaat om het genereren van meer leads, betere posities in Google, een ijzersterke strategie of grafische designs.

Interesse? We denken het liefst nu al met je mee. Maar laten we beginnen bij het begin: het maken van een afspraak. Liever geen fysieke afspraak, maar toch alvast met ons kennismaken? Dan ontmoeten we elkaar online!