logo huisstijl marketingkarwei

Een mooi merk mag gezien worden

Wil je je online onderscheiden? Dan is het belangrijk om je bedrijf als een sterk merk neer te zetten. Jouw bedrijf is uniek, dus laat dat ook zien! Hoe je dat doet? Met een huisstijl die opvalt en professionaliteit uitstraalt. Niet alleen een huisstijl die je ‘mooi’ vindt, maar een die écht bij je bedrijf past. Het is de visuele vertaling van de identiteit van je merk en laat zien waar je voor staat. Een goede huisstijl sluit naadloos aan op de merkstrategie en de waarden van jouw onderneming.

Ben je op zoek naar een nieuw logo voor je bedrijf, een frisse huisstijl of een complete (re)branding van je merk? Dan ben je bij onze creatieve designers aan het juiste adres.

  • Een goede huisstijl trekt de juiste klanten aan
  • Zorgt ervoor dat je ‘top of mind’ blijft
  • Roept emoties op door de ideale combi van kleur, lettertypen en stijlelementen
  • Onze designers zorgen voor consistentie in al je uitingen
  • Kies voor een huisstijl die niet alleen ‘mooi’ is, maar die bij jouw DNA past
  • Wij werken bij jou op kantoor zodat we je DNA kunnen dromen

Voordelen van een juist logo & krachtige huisstijl

1. Logisch en passend onderdeel

Je logo en huisstijl zijn een logisch en passend onderdeel van je strategie

2. Herkenbaarheid

Overal en altijd dezelfde uitstraling creëert herkenbaarheid

3. Groei

Trekt de juiste klanten aan en laat je bedrijf verder groeien.

Onze logo en huisstijl designers

Joost Bressers

Joost Bressers

Levi van Stiphout

Levi van Stiphout

Nannick van koningsbruggen

Nannick van Koningsbruggen

Opvallen
door jezelf
te zijn

Bij het ontwerpen van een nieuw logo of nieuwe huisstijl, zetten we eerst een stap terug. We kijken niet naar wat je mooi vindt. Maar naar: Wie ben jij? Waar kom jij ’s ochtends je bed voor uit? Wat vind je belangrijk? Wat wil je uitstralen? Onze creatievelingen pluizen alles uit, om je eerst wat beter te leren kennen. Want dan zetten we pas echt een goede merkidentiteit neer. Daarna maken we de vertaalslag naar een passende huisstijl en grafische ontwerpen. We gaan aan de slag met kleuren, lettertypen en grafische elementen en bundelen alles in een brand book. Zo kan jij makkelijk aan de slag met je eigen merk volgens de huisstijlregels.

Onze werkwijze

Stap 1

Strategiesessie: We stellen je tijdens deze sessie een hoop moeilijke vragen, maar dan zijn we wel in staat om een passende strategie en huisstijl neer te zetten.

Stap 2

Ontwerpen: We laten onze creativiteit de vrije loop en gaan mooie dingen voor je maken met jouw wensen in ons achterhoofd.

Stap 3

Tussentijdse oplevering: We nemen jou mee in ons proces zodat je tussendoor feedback kan geven en we de goede kant op blijven gaan.

Stap 4

Huisstijl uitwerking: Iedereen enthousiast? Dan gaan we door met de verdere uitwerking van de huisstijl en huisstijldragers.

Wat is een goede huisstijl?

Sterke merken hebben één ding met elkaar gemeen. Ze vertellen een verhaal. Een verhaal dat emotie oproept door de ideale combinatie van kleur, huisstijlelementen, afbeeldingen, lettertypes en teksten.

Een goede huisstijl laten maken gaat verder dan de uitwerking van een logo, briefpapier en visitekaartjes. Een huisstijl omvat alle bouwstenen die nodig zijn om jouw merk uitstraling te geven. Dat zijn dus ook templates voor social media, online banners en het ontwerp van een powerpoint presentatie die je aan klanten geeft. Wij zorgen voor een unieke huisstijl die jouw merk tot leven brengt!

Daag onze designers uit!

Bij ons vind je alles onder één dak, dus ook designers die klaar staan voor elke uitdaging op het gebied van grafisch design. Daarbij bepaal je zelf hoeveel uur je hen in wilt zetten. En we komen naar jou toe! Om ervoor te zorgen dat het beeldmateriaal helemaal aansluit bij jouw wensen, werken we het liefst bij jou op kantoor. Dat betekent: één vast contactpersoon met vaste afspraken én een nieuwe collega erbij. Hierdoor worden we onderdeel van het team en leren we je bedrijf écht goed kennen. Dit helpt ons om zichtbare vooruitgang te boeken.

“We werken het liefst bij jou op kantoor.
Zo leren we jou en je team echt kennen.”

Waarom MarketingKarwei?

Samen
ondernemen

Jouw succes is ons
succes, en andersom.

Denken
& doen

We denken goed na
en maken verschil door
daadkrachtig te werken.

Focus op
groei

We stimuleren elkaar
om het beste uit
onszelf en uit onze
klanten te halen.

We houden zaken verrassend simpel, omdat we weten dat dat ‘gewoon’ het beste werkt. We werken regelmatig bij jou op kantoor zodat het voor jou voelt als je ‘eigen’ marketingmedewerker. Als jouw nieuwe marketing collega zorgen we ervoor dat we toekomstige klanten vinden, boeien en binden aan jouw bedrijf.

Klanten omschrijven ons als gezond commercieel, doeners en ontzettend resultaatgericht. We bepalen sámen met de klant wat voor hen belangrijk is. Daar passen wij onze werkwijze op aan. Door goede doelen en bijpassende doelstellingen te stellen, houden wij samen met de klant een scherpe visie. Dit zorgt voor het beste resultaat!

Wij geloven in mensen die het lef hebben hun dromen na te jagen

Klanten die wij hebben geholpen met logo en huisstijl

Kennis maken?

Voor jou is uiteindelijk maar één ding interessant: groeien als een speer. Met meer dan 20 marketeers hebben we alles in huis om dat voor elkaar te krijgen. Of het nu gaat om het genereren van meer leads, betere posities in Google, een ijzersterke strategie of grafische designs.

Interesse? We denken het liefst nu al met je mee. Maar laten we beginnen bij het begin: het maken van een afspraak. Liever geen fysieke afspraak, maar toch alvast met ons kennismaken? Dan ontmoeten we elkaar online!