Luc Vraets

Afstudeerstagiair

“Niet geschoten is altijd mis.”

Luc is vanaf september de nieuwe afstudeerstagiair bij MarketingKarwei. Hij is student Ondernemerschap en Retail management aan de Hogeschool Arnhem en Nijmegen. Hij gaat een half jaar onderzoek doen naar de uitbreidingsmogelijkheden van MarketingKarwei gericht op het aanbieden van trainingen en/of opleidingen.

 

Luc is een ondernemende student die tijdens zijn studie verschillende bedrijfjes heeft gestart. Maar hij is nog steeds op zoek naar ‘het gouden idee/product’! Hij is leergierig en wil tijdens zijn periode bij MarketingKarwei meer ervaring in het werkveld opdoen en meer kennis op het gebied van online marketing verwerven. Een eigen onderneming is zijn grootste droom. Een ambitieuze droom die naadloos aansluit bij de stoute droom van MarketingKarwei. De grote vraag is alleen nog: wat voor bedrijf? Dat antwoord heeft hij nog niet, maar iets met marketing vindt hij sowieso interessant! En dat enthousiasme voor marketing hopen wij dit komende half jaar alleen maar te laten groeien.

 

Zijn doel bij MarketingKarwei? Met zijn onderzoekresultaten een plan neerzetten waarmee MarketingKarwei in de toekomst aan de slag kan. Maar daar stoppen zijn ambities niet. Wat hij echt graag zou willen? Na zijn stage aan de slag gaan bij MarketingKarwei om mogelijk het opgestelde plan uit te voeren en tot een succes te maken!

 

Naast afstuderen heeft Luc een hele grote hobby, namelijk wielrennen. Hij spendeert veel vrije tijd op de fiets, voornamelijk op zijn racefiets en in de wintermaanden op zijn crossfiets (racefiets met dikke banden). Maar daar stopt zijn liefde voor fietsen niet, hij is namelijk ook actief bij de Nijmeegse Studenten Wielervereniging waar hij de functie van Penningmeester vervult en wekelijks traint. Zoals je kan zien is stil zitten niet echt een hobby van Luc.

 

Nieuwe dingen proberen, risico’s nemen horen bij de ondernemende houding van Luc. ‘Niet geschoten is altijd mis’, is dan ook een veel gebruikte uitspraak van hem.

 

Leuk feitje over Luc: hij had het lef om Rick in zijn eerste week al uit te dagen voor een wielrenwedstrijdje.