Marketeer inhuren

MARKETINGKARWEI HELPT JE!

Ben jij op zoek naar een marketeer om jouw marketingzaken uit te laten voeren? Wil jij een marketeer inhuren om samen met jou te sparren over jouw marketing? Welkom bij MarketingKarwei! Wij helpen je graag met alle marketingactiviteiten van jouw onderneming. We denken met je mee en adviseren op het gebied van marketing, sales en communicatie. We helpen met het opstellen van doelen en zorgen ervoor dat de doelen behaald worden. Een strategie om de marketing aan te pakken is erg belangrijk, maar deze bedenk je niet zomaar. Benieuwd hoe wij je daarbij gaan helpen als je bij ons een marketeer inhuurt?

Een marketeer inhuren heeft veel voordelen

Het inhuren van een markteer voor de marketing werkzaamheden brengt veel voordelen met zich mee. Om te beginnen kun jij je als ondernemer focussen op andere processen binnen je bedrijf. Onze marketeer houdt je uiteraard op de hoogte van alle werkzaamheden en legt je graag uit hoe hij of zij aan jouw marketing gewerkt heeft.

Daarnaast is het fijn om iemand te hebben die met een frisse blik naar jouw bedrijf kijkt. Op die manier komen er weer nieuwe inzichten die jouw bedrijf verder helpen. Tot slot zijn al onze markteers altijd op de hoogte van alle nieuwe technieken die bijvoorbeeld Google gebruikt om jouw bedrijf zichtbaar te maken. En je kunt ons geloven als we zeggen dat Google nogal vaak technieken toevoegt, weghaalt en aanpast. Onze marketeers zijn wekelijks bezig met de nieuwe ideeën van Google. Ook is het fijn een sparringpartner te hebben op het gebied van marketing en groei van jouw bedrijf. Benieuwd wat je allemaal kunt laten doen als je een marketeer inhuurt? Bekijk onze diensten om te zien wat wij aanbieden!

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Het inhuren van een marketeer, hoe gaat het in z'n werk?

Een marketeer inhuren bij MarketingKarwei levert jou daarnaast nóg meer voordelen op. Onze marketeers werken namelijk bij jou op kantoor. Hierdoor worden wij onderdeel van het team en leren wij jouw bedrijf en droom écht goed kennen. Jij bepaalt zelf het aantal uur dat wij voor jou werken. Op die manier heb je de kosten zelf in de hand, ideaal toch? Wil jij zo snel mogelijk een marketeer inhuren bij MarketingKarwei? Maak dan vandaag nog een afspraak. Wij komen graag bij jou langs om te kijken hoe wij voor jou meer omzet kunnen binnen harken.

Marketeer inhuren team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over marketing

Google shopping
4 min | 
1 nov 2021

Google Shopping: hoe zet je een campagne op?

Google Shopping is de afgelopen jaren een steeds belangrijker advertentiekanaal geworden voor bedrijven die hun producten online verkopen.

7-tips-voor-werkgevers-om-het-perfecte-sollicitatiegesprek-te-voeren
5 min | 
7 okt 2021

7 tips voor werkgevers om het perfecte sollicitatiegesprek te voeren

Het sollicitatiegesprek is een belangrijk onderdeel in het wervingsproces voor nieuw personeel. Om jullie een handje te helpen geven wij 7 tips voor werkgevers om het perfecte sollicitatiegesprek te voeren.

Zoekwoordenonderzoek blog
6 min | 
13 sep 2021

Hoe doe je een zoekwoordenonderzoek?

Je bent een mooie nieuwe website aan het bouwen (of laat deze bouwen) en hebt een assortiment aan producten of diensten die je wilt verkopen.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?