Marketing accountants

MEER LEADS GENEREREN MET MARKETING

Elk accountantskantoor is uniek, maar toch bestaan er een aantal algemene uitdagingen in de accountantswereld. Denk bijvoorbeeld aan het genereren van nieuwe leads en het uitbreiden van het klantenbestand. Daarnaast wordt het vinden en aantrekken van nieuwe en goede werknemers steeds lastiger. Dit gaat nog veel via het bestaande netwerk, maar er liggen online veel kansen om deze uitdaging aan te gaan. Als marketingbureau met ervaring in de financiële dienstverlening weten we dat jij als accountant het al druk genoeg hebt met je kerntaken. Om je dan ook nog bezig te houden met marketing vergt veel tijd, wat ten koste gaat van je accountancy werkzaamheden. MarketingKarwei is gespecialiseerd in internet marketing voor accountants en reikt jou de helpende hand. Door je marketingactiviteiten aan ons over te laten kun jij je weer focussen op je kerntaken. Alvast benieuwd naar het team van MarketingKarwei?

Marketing voor accountants: wat is belangrijk?

Hoog scoren in zoekmachines helpt jouw accountantskantoor op weg naar meer leads en nieuwe klanten. Zoekmachine optimalisatie is daarin belangrijk, maar wat houdt dit precies in? Zoekmachine optimalisatie bestaat uit een combinatie van SEO, gratis vindbaarheid, en SEA, betaalde vindbaarheid. Deze zijn apart in te zetten, maar wij adviseren altijd een combinatie van de twee. Op deze manier ben je zowel op de korte als de lange termijn goed vindbaar. Hoe dit precies in zijn werk gaat lees je in onze blog over de kracht van SEO en SEA samen.

Online marketing inzetten om nieuwe accountants aan te trekken? Door middel van employer branding vind jij nieuwe en goede werknemers voor jouw accountantskantoor. Je employer brand is je werkgeversmerk: het imago van jouw bedrijf als werkgever. Hoe krachtiger je werkgeversmerk, hoe aantrekkelijker jouw bedrijf is om voor te werken. Wil je hier meer weten over? Lees dan onze blogs over employer branding.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Marketing voor accountants: waarom MarketingKarwei?

Bij MarketingKarwei houden we zaken simpel, omdat we weten dat dit het beste werkt. Bij ons dus geen moeilijke vaktermen of complexe abonnementen, maar eenvoudige communicatie. Ook bepaal jij zelf hoeveel uur je ons per week nodig hebt. Van één dag in de week tot een gehele werkweek, wij zijn zeer flexibel. Eens per half jaar laten wij met een simpele berekening de kosten en opbrengsten van onze werkzaamheden zien. Zichtbaar resultaat waardoor jij op de hoogte blijft van de omzet die wij opleveren.

Daarnaast werken wij bij jou op locatie. Zie het als een medewerker van je eigen team. Zo houden we de communicatielijnen kort en zijn we snel in staat de complexe financiële materie te snappen. Hierdoor kunnen we dit nog beter communiceren op jouw online kanalen. Wil je nog meer informatie? Neem dan hier contact met ons op. Schakel je ons liever al meteen in voor jouw accountancy marketing? Klik dan hieronder en vraag een offerte aan.

Marketing accountants team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over marketing

omnichannel strategie
3 min | 
23 jun 2022

Waarom een omnichannel strategie steeds belangrijker wordt voor groothandels

Een omnichannel strategie is voor groothandels tegenwoordig onmisbaar. Waarom en waar je op moet letten leggen wij je graag uit in deze blog.

Google Core Web Vitals
10 min | 
15 jun 2022

Google Core web vitals: wat zijn het en hoe verbeter ik ze?

Wat zijn Google Core Web Vitals en hoe verbeter je ze? In deze blog leggen wij je uit wat het nut van Google Core Web Vitals is en hoe je het toepast.

LSI keywords
5 min | 
8 jun 2022

LSI Keywords: Wat zijn het en waarvoor dient het?

Wat zijn LSI keywords en welke invloed hebben ze op je vindbaarheid? Moet je ze gebruiken of negeren? Je lees het in deze blog.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?