Marketing advies

LAAT JE ADVISEREN OP HET GEBIED VAN (ONLINE) MARKETING

Kritisch zijn op je eigen marketingactiviteiten en marketingstrategie is zo gemakkelijk nog niet. Je moet rekening houden met verschillende factoren. De concurrentie in zoekmachines is moordend en er vinden constante veranderingen plaats op het gebied van (online) marketing. Niet gek dat je af en toe door de bomen het bos niet meer ziet. MarketingKarwei kijkt graag met je mee en adviseert over de verschillende keuzes die jij kunt maken. Jij kunt je dan richten op het werk waar jij écht vrolijk van wordt. Samen gaan we voor het beste resultaat voor jouw bedrijf. Hieronder vind je de diensten waarover wij marketing advies geven.

Waarover geven jullie marketing advies?

Marketing advies: een breed begrip. Het doel is om je te helpen bij het vinden, boeien en binden van (toekomstige) klanten aan jouw bedrijf. Hierbij vertrouwen we op de drie pijlers van ons bedrijf: marketing strategiedesign, video & fotografie, en online marketing & trainingen. We geven je gedegen marketing advies over deze drie pijlers waar je écht iets aan hebt. We denken met je mee over wat je wilt bereiken met je bedrijf en hoe je dat wil doen. Ook helpen we je met het verbeteren van de vindbaarheid van jouw website. Op die manier bereik je al snel die felbegeerde plaats boven in de zoekmachines. Ook website optimalisatie behoort tot ons straatje. Dat is niet het enige: we voeren het advies en de verbeterpunten ook nog eens voor je uit. Marketingplannen die al jaren in de kast liggen worden dan eindelijk uitgevoerd.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Wie geeft mij marketing advies?

MarketingKarwei werkt met een team enthousiaste marketeers die niet kunnen wachten om van start te gaan. Wij werken bij jou op kantoor, als je dat wilt natuurlijk. Door bij jou op kantoor te werken, gaan we het bedrijf en het DNA van jouw bedrijf écht goed leren kennen. Hierdoor kunnen we nog beter marketing advies geven en met je mee denken over de verschillende mogelijkheden. Wil je alvast kennis maken met ons team? Klik dan hieronder.

Marketing advies team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over marketing

omnichannel strategie
3 min | 
23 jun 2022

Waarom een omnichannel strategie steeds belangrijker wordt voor groothandels

Een omnichannel strategie is voor groothandels tegenwoordig onmisbaar. Waarom en waar je op moet letten leggen wij je graag uit in deze blog.

Google Core Web Vitals
10 min | 
15 jun 2022

Google Core web vitals: wat zijn het en hoe verbeter ik ze?

Wat zijn Google Core Web Vitals en hoe verbeter je ze? In deze blog leggen wij je uit wat het nut van Google Core Web Vitals is en hoe je het toepast.

LSI keywords
5 min | 
8 jun 2022

LSI Keywords: Wat zijn het en waarvoor dient het?

Wat zijn LSI keywords en welke invloed hebben ze op je vindbaarheid? Moet je ze gebruiken of negeren? Je lees het in deze blog.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?