Marketing adviesbureau

BIJ MARKETINGKARWEI ADVISEREN WE JE GRAAG!

MarketingKarwei helpt je graag als hét marketing adviesbureau van Nijmegen. Als marketing adviesbureau helpen we je bij het kiezen van de juiste marketingkanalen én het effectief inzetten van die kanalen. We gaan in gesprek met jou als ondernemer. Op die manier komen we erachter hoe het bedrijf in elkaar zit. Vanuit daar kijken we verder naar verschillende manieren om je te helpen de marketing zo goed mogelijk in te richten. We doen dat op basis van de drie pijlers van onze organisatie: met strategie, creativiteit, online marketing en trainingen. Meer weten over deze drie pijlers?

Wat kunnen wij als marketing adviesbureau concreet voor je doen?

Je kunt hierbij denken aan het optimaliseren van een website, de strategie van je bedrijf, een andere manier van werken, gratis vindbaarheid, betaalde vindbaarheid, projectmanagement, sociale media, e-mailmarketing en sales. Daarnaast nemen we graag je marketing doe-werk uit handen. Alle adviezen die wij geven, kunnen we voor je uitvoeren. We werken daarbij het liefst bij jou op kantoor. Dat is volgens ons dé manier om het bedrijf en de medewerkers goed te leren kennen. Ook is het erg prettig dat de lijntjes lekker kort zijn. We vinden het erg belangrijk dat alles wat we doen zichzelf op een manier terugverdiend. Daarom hebben we een hele eenvoudige manier om inzichtelijk te maken dat al het geld wat in marketing geïnvesteerd wordt, ook daadwerkelijk geld oplevert.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Marketing adviesbureau - wie wij zijn

Wij van MarketingKarwei zijn gevestigd in Nijmegen en bestaan uit een team van enthousiaste marketeers. We vinden het leuk om zichtbare vooruitgang te boeken bij onze klanten. Daarom werken we ook het liefst op kantoor bij onze klanten. Tijdens onze werkzaamheden maken we het verschil tussen denken en doen. Aan de ene kant denken we met jou mee hoe de marketing het best ingericht kan worden. Aan de andere kant voeren we de taken uit die blijven liggen of waar jij als ondernemer niet aan toekomt.

Marketing adviesbureau team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over marketing

omnichannel strategie
3 min | 
23 jun 2022

Waarom een omnichannel strategie steeds belangrijker wordt voor groothandels

Een omnichannel strategie is voor groothandels tegenwoordig onmisbaar. Waarom en waar je op moet letten leggen wij je graag uit in deze blog.

Google Core Web Vitals
10 min | 
15 jun 2022

Google Core web vitals: wat zijn het en hoe verbeter ik ze?

Wat zijn Google Core Web Vitals en hoe verbeter je ze? In deze blog leggen wij je uit wat het nut van Google Core Web Vitals is en hoe je het toepast.

LSI keywords
5 min | 
8 jun 2022

LSI Keywords: Wat zijn het en waarvoor dient het?

Wat zijn LSI keywords en welke invloed hebben ze op je vindbaarheid? Moet je ze gebruiken of negeren? Je lees het in deze blog.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?