Marketing Amazon

LAAT HET AANTAL VERKOPEN VIA AMAZON STIJGEN

Steeds meer bedrijven gebruiken marketing voor Amazon. Niet gek, want dit resulteert in meer verkopen op het platform. Wat dacht je van adverteren via Amazon, zodat jouw producten bovenaan in de rankings komen te staan? De concurrentie op het platform is namelijk groot. Met marketing voor Amazon zorg je ervoor dat je op kunt boksen tegen de concurrentie. Hierdoor neemt de vraag naar jou producten op het platform toe. Amazon wordt hierdoor een verkoopkanaal waar jij extra omzet uit kunt genereren. Ben je benieuwd hoe MarketingKarwei je hierbij kan helpen?

Marketing Amazon: wat houdt dat precies in?

Marketing voor Amazon: dat is natuurlijk een breed begrip. Wat het precies inhoudt? Dat vertellen wij je graag. Met marketing voor Amazon zorg jij ervoor dat jouw producten beter gevonden worden op Amazon. We beginnen met een zoekwoordenonderzoek. Het zoekvolume en de concurrentie verschilt natuurlijk per product én per land. Aan de hand van het zoekwoordenonderzoek bepalen wij samen welke producten interessant zijn voor de verkoop op Amazon. Later optimaliseren we de productinformatie en de product afbeeldingen. MarketingKarwei zorgt ervoor dat de informatie en afbeeldingen voldoen aan de eisen van Amazon. Is de achtergrond van de hoofdafbeelding bijvoorbeeld wel wit? Welke belangrijke informatie zet je bij de bulletpoints? Allemaal factoren waar Amazon op let. Als de basis goed staat kijken we naar de mogelijkheden van betaald adverteren via Amazon, dit wordt ook wel Sponsored Product Ads genoemd. Ons doel? Jouw verkopen laten toenemen!

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Marketing Amazon: wie helpt mij?

Ons team kent alle fijne kneepjes van online marketing en beschikt over Amazon specialisten die jou helpen met marketing op Amazon. MarketingKarwei is gevestigd in Nijmegen, maar werkt voor klanten in heel Nederland. Hoe dat kan? Wij werken bij onze klanten op kantoor. Hierdoor houden we de lijntjes kort en kunnen we direct schakelen. Door te werken bij jou op kantoor leren we jouw bedrijf en team ook nog eens éxtra goed kennen.

Zelfs wanneer jij al een Amazon marketeer in dienst hebt, kunnen we van alles voor jouw bedrijf betekenen. Met onze verschillende trainingen, zorg je ervoor dat je personeel beschikt over de kennis die nodig is om de verkoop van producten op Amazon te laten slagen.

Marketing amazon team

Whitepaper: Amazon in Nederland

Download hier het Amazon Whitepaper en lees meer over de kansen en uitdagingen die Amazon bedrijven in Nederland biedt. Heb jij na het lezen van het whitepaper nog vragen of hulp nodig bij het opzetten van jouw Amazon account of shop? Neem dan contact met ons op.

Alles over Amazon

omnichannel strategie
3 min | 
23 jun 2022

Waarom een omnichannel strategie steeds belangrijker wordt voor groothandels

Een omnichannel strategie is voor groothandels tegenwoordig onmisbaar. Waarom en waar je op moet letten leggen wij je graag uit in deze blog.

meer grip op verkoopkansen
2 min | 
3 dec 2020

Meer grip op verkoopkansen voor groothandels, zonder dat dat veel tijd kost.

Inzicht in het salesproces en alle verkoopkansen zijn van groot belang voor ieder bedrijf. Hoe zorg je ervoor dat je hier inzicht in blijft houden?

verkopen via amazon
3 min | 
13 jul 2020

Jouw wederverkopers verkopen via Amazon voor stuntprijzen. Wat zijn de gevolgen en wat kun je hieraan doen?

Amazon, de grootste e-commerce speler ter wereld, kwam in maart 2020 naar Nederland. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?