Marketing automation

THINK LIKE A CUSTOMER

Marketing automation, als je het op Google intypt komen er meer dan 30 miljoen resultaten naar boven. De meeste van deze zoekresultaten bestaan uit bedrijven en onderzoeken die vertellen dat je er mee moet beginnen. De resultaten uit verschillende onderzoeken zijn hoopgevend en laten zien dat je je klant écht kunt gaan begrijpen. Het doel is het verhogen van conversie, het genereren van leads en het bewerken van prospects. In de afgelopen 5 jaar is deze ontwikkeling een onmisbaar onderdeel in B2B marketing geworden, waarbij die trend zich doorzet in 2020. MarketingKarwei zet marketing automation zo in, dat het mogelijk is om campagnes automatisch te laten lopen en verschillende kanalen te koppelen. Wij helpen je door middel van slimme dataverzameling. E-mailmarketing is een onmisbaar onderdeel voor marketing automation. Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Waar moet ik beginnen met marketing automation?

Met behulp van marketing automation worden marketingtaken en werkzaamheden geautomatiseerd. Het doel hiervan is het bewerken van (potentiële) klanten. Het is de bedoeling om de juiste informatie, op het juiste moment, bij de juiste (potentiële) klant te krijgen, via het juiste kanaal. Dat is handmatig bijna niet te doen, zeker niet aangezien je veel (potentiële) klanten nodig hebt. Het verzamelen van veel data is hiervoor het logische startpunt.

Steeds meer klanten en bedrijven kopen hun producten en diensten via het internet, daarom is het belangrijk om als eerste jouw website te optimaliseren. Daarna gaan we ervoor zorgen dat jouw geoptimaliseerde website makkelijk vindbaar is. We gaan jouw bedrijf vindbaar maken met betaalde (SEA) en onbetaalde (SEO) vindbaarheid. Op deze manier komen er meer mensen op jouwe website. Marketing automation werkt volgens het zogenaamde sneeuwbaleffect. Hoe meer mensen, hoe meer data en hoe beter het werkt.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Wie gaan mij helpen met marketing automation?

Om marketing automation goed in te kunnen zetten zijn de bovenstaande eerste stappen erg belangrijk. Bij MarketingKarwei helpen we je hier graag bij. Jij bepaalt zelf hoeveel uur je ons inzet. Daarnaast werken we het liefst bij jou op kantoor! Hierdoor worden we écht onderdeel van het team en leren we je bedrijf goed kennen. Dit gaat ons helpen om jouw marketing naar een hoger niveau te tillen. Maak hieronder kennis met het team van MarketingKarwei! We helpen je graag.

Marketing automation team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over marketing

Personal branding
6 min | 
5 jun 2023

Personal branding: jij als het gezicht van je onderneming

De termen branding, identiteit, logo en huisstijl liggen dicht bij elkaar. Wat is het verschil en wanneer gebruik je welke? Lees en vind uit!

Klantambassadeurs blog
5 min | 
23 mei 2023

Hoe je van klanten ambassadeurs maakt: alles wat jij daarover moet weten

Klantambassadeurs: ze zijn een echte toevoeging aan jouw bedrijf. Maar wat zijn klantambassadeurs precies en hoe creëer je ze? Wij vertellen je het.

Verschil-branding-huisstijl-identiteit-logo
6 min | 
17 apr 2023

Het verschil tussen branding, identiteit, logo en huisstijl

De termen branding, identiteit, logo en huisstijl liggen dicht bij elkaar. Wat is het verschil en wanneer gebruik je welke? Lees en vind uit!

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?