Marketing boekhouder

BREID JE KLANTENBESTAND UIT MET MARKETING

De wereld van de accountancy en boekhouding is aan het veranderen en hier gaan nieuwe uitdagingen mee gepaard. Veel klanten worden nog binnengehaald via het bestaande netwerk, maar de zoektocht naar een nieuwe boekhouder of accountant gaat tegenwoordig veel via het internet. Hierdoor is het belangrijk dat jij online goed vindbaar bent. Een effectieve online marketing strategie voor accountants en boekhouders kan daarin niet ontbreken. Zo’n strategie opzetten vergt tijd en moeite. Door onze ervaring in de financiële branche weten wij dat jij al druk genoeg bent met je eigen kerntaken. Wij nemen de marketingwerkzaamheden daarom van je over. MarketingKarwei is gespecialiseerd in marketing voor boekhouders en accountants. Wij weten wat er speelt en waar we jou het beste kunnen ondersteunen. Jij focust je op jouw klanten en wij zorgen ervoor dat die klanten er komen. Meer weten? Neem hieronder dan alvast contact met ons op.

Marketing voor boekhouders en accountants: wat is belangrijk?

Als boekhouder of accountant wil jij meer nieuwe leads verkrijgen zodat je jouw klantenbestand kan uitbreiden. Zoals eerder gezegd is een goede online vindbaarheid dan essentieel. Dit doen wij door de inzet van zoekmachine marketing: het beter vindbaar maken van je website in zoekmachines zoals Google. SEO (gratis vindbaarheid) en SEA (betaalde vindbaarheid) zijn de twee onderdelen van zoekmachine marketing. Wij adviseren boekhouders en accountants SEO en SEA allebei in te zetten, zodat jouw website op de korte en lange termijn goed vindbaar is en blijft. Benieuwd hoe we zoekmachine marketing precies vormgeven? Je leest het hier.

Word jij wel goed gevonden door klanten, maar nog niet door potentiële sollicitanten? Dat is niet gek, want meerdere boekhoud- of accountantskantoren hebben hier moeite mee. Employer branding is in dit geval de oplossing. Wat is dit? Kort gezegd is het je werkgeversmerk; het imago van jouw bedrijf als werkgever. Hoe krachtiger dit werkgeversmerk, hoe groter de kans er meer reacties komen op jouw vacatures. Wil je meer weten over employer branding? Lees dan hier onze blogs.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Waarom MarketingKarwei voor de marketing van boekhouders en accountants?

Hulp nodig bij het schrijven van mooie teksten? Wil je jouw website optimaliseren? Of kan jouw team wel een marketingtraining gebruiken? Ons hoogopgeleide en ambitieuze team staat voor je klaar! MarketingKarwei is een full focus marketingbureau. Dit betekent dat je bij ons alles onder één dak vindt.

Wij houden zaken simpel. Geen moeilijke vaktermen, maar eenvoudige communicatie. Zo betrekken we je beter bij de marketing van jouw bedrijf en spreken we de doelgroep écht aan. Om de taal van jouw organisatie ook echt te kunnen spreken, werken we het liefst bij jou op kantoor. Zie ons als een extra medewerker van je team. Eén nieuwe collega in je kantoor, maar een heel team daarachter dat meedenkt en adviseert. Zo helpen we jou nieuwe klanten te vinden, boeien en aan jouw bedrijf te binden. Wil je ons al meteen inschakelen voor jouw boekhouder -of accountancy marketing? Vraag dan hieronder een offerte aan.

Marketing boekhouder team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over marketing

omnichannel strategie
3 min | 
23 jun 2022

Waarom een omnichannel strategie steeds belangrijker wordt voor groothandels

Een omnichannel strategie is voor groothandels tegenwoordig onmisbaar. Waarom en waar je op moet letten leggen wij je graag uit in deze blog.

Google Core Web Vitals
10 min | 
15 jun 2022

Google Core web vitals: wat zijn het en hoe verbeter ik ze?

Wat zijn Google Core Web Vitals en hoe verbeter je ze? In deze blog leggen wij je uit wat het nut van Google Core Web Vitals is en hoe je het toepast.

LSI keywords
5 min | 
8 jun 2022

LSI Keywords: Wat zijn het en waarvoor dient het?

Wat zijn LSI keywords en welke invloed hebben ze op je vindbaarheid? Moet je ze gebruiken of negeren? Je lees het in deze blog.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?