Marketing communicatie Arnhem

HOE COMMUNICEER JIJ NAAR JOUW KLANTEN?

Ben je op zoek naar een marketing communicatie bureau in Arnhem dat je helpt bij het optimaal inzetten van al je marketing communicatie kanalen? Dan ben je bij MarketingKarwei aan het juiste adres. We zijn dan weliswaar gevestigd in Nijmegen, maar onze marketingexperts  komen graag naar Arnhem. Heb je net een bedrijf gestart? Of bestaat je bedrijf in Arnhem al een aantal jaren? Elk bedrijf heeft zijn unieke verhaal en boodschap. Het is nooit te laat om deze te communiceren naar jouw (potentiële) klanten. Vooral in de moderne samenleving van nu, waarbij iedereen overladen wordt met content, is het van groot belang dat jouw boodschap hier bovenuit springt. We helpen je hierbij door de marketing communicatie kanalen van jouw bedrijf zo effectief mogelijk in te zetten. Onze werkwijze is gebaseerd op drie pijlers, namelijk: marketing strategie, design, video & fotografie en online marketing & trainingen. Alvast meer lezen over deze drie pijlers? Klik dan hieronder.

Marketing communicatie Arnhem: hoe werkt dat precies?

Wat wij precies voor jou kunnen doen? Die vraag stellen we graag eerst aan jou: wat zoek jij in een marketing- en communicatiebureau? Wij vinden het van groot belang dat onze werkzaamheden aansluiten bij het DNA van jouw bedrijf en helpen om jouw dromen te verwezenlijken. Dit is dan ook de basis van onze werkzaamheden. Heb jij het DNA of de strategie van jouw bedrijf nog niet in kaart gebracht? Geen probleem. Een van onze belangrijkste pijlers is namelijk marketing strategie. Door marketing strategie brengen we de Why How What van jouw organisatie in kaart. Dit is hét kapstokje dat het verschil gaat maken.

Ook willen we weten welke doelgroepen je gericht zou willen bereiken door middel van marketing communicatie. Je doelgroep, en daarmee ook je (potentiële) klanten, kunnen we bereiken met bijvoorbeeld social media berichten, nieuwsbrieven of blogs. De mogelijkheden zijn eindeloos. Dat is wat marketing communicatie Arnhem voor je kan doen!

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Marketing communicatie Arnhem: wie zijn jullie?

Ons team bestaat uit marketing en communicatie experts met een HBO of universitaire opleiding. Wij zijn gemotiveerd en denken altijd vanuit de klant. Daarom vinden we het ook erg belangrijk om je bedrijf en de medewerkers écht te leren kennen. Dit doen we door bij klanten op kantoor te werken. Daarbij bepaal jij zelf hoeveel uur per week en voor welke werkzaamheden jij ons inzet. Geen abonnementen of contracten. Maandelijks ontvang je een rapportage met daarin de kosten en opbrengsten van ons werk. Dat zorgt voor zichtbaar resultaat en geen onverwachte kosten. Dat vinden wij belangrijk bij marketing- en communicatie Arnhem! Benieuwd wie er werkzaam zijn bij MarketingKarwei? Klik dan hieronder!

Marketing communicatie Arnhem team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over marketing

omnichannel strategie
3 min | 
23 jun 2022

Waarom een omnichannel strategie steeds belangrijker wordt voor groothandels

Een omnichannel strategie is voor groothandels tegenwoordig onmisbaar. Waarom en waar je op moet letten leggen wij je graag uit in deze blog.

Google Core Web Vitals
10 min | 
15 jun 2022

Google Core web vitals: wat zijn het en hoe verbeter ik ze?

Wat zijn Google Core Web Vitals en hoe verbeter je ze? In deze blog leggen wij je uit wat het nut van Google Core Web Vitals is en hoe je het toepast.

LSI keywords
5 min | 
8 jun 2022

LSI Keywords: Wat zijn het en waarvoor dient het?

Wat zijn LSI keywords en welke invloed hebben ze op je vindbaarheid? Moet je ze gebruiken of negeren? Je lees het in deze blog.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?