Marketing communicatie Den Bosch

Meer omzet uit marketing communicatie

Heb jij het lef om je dromen na te jagen? Wij helpen je daar graag mee! Ons doel? Jouw droom achterhalen en verwezenlijken. Ons kantoor is gevestigd in Nijmegen, maar wij verzorgen ook de marketing communicatie van bedrijven in Den Bosch. Wij werken namelijk bij onze klanten op kantoor. Zo leren we jou en de medewerkers écht kennen en halen we het meeste uit de marketingactiviteiten. Wij willen samen jouw dromen verwezenlijken door middel van wederzijds commitment, zichtbare vooruitgang en gedeelde trots. Dit doen wij op basis van onze drie pijlers: strategie ontwikkelingcreatieve content & design en online marketing. We verrassen je met creatieve ideeën en je bepaalt zelf hoeveel uur je ons per week inzet. Meer weten over onze diensten?

Marketing communicatie Den Bosch: wat doen jullie?

MarketingKarwei helpt je van A tot Z met alle marketing en communicatie activiteiten. Zo bepalen we samen de strategie van jouw bedrijf en zetten dit om in een strategische blauwdruk uitgewerkt op maximaal twee A4’tjes. Geen lange en ingewikkelde strategische plannen. Wij houden dingen graag simpel, omdat we weten dat dit gewoon het beste werkt. Liggen er kansen bij het optimaliseren van je website? Dan zorgen we ervoor dat jouw website gebruiksvriendelijker wordt. Wil je dat potentiële klanten op jouw website komen wanneer ze op zoek zijn naar diensten die jij aanbiedt? Dan verbeteren we de vindbaarheid van jouw website. Dit kan door middel van gratis vindbaarheid (SEO) en betaalde vindbaarheid (SEA). De resultaten van onze marketing en communicatie activiteiten zijn eenvoudig te meten. Het grote voordeel is dat jij zelf bepaalt hoeveel uur je ons per week inzet.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Marketing communicatie Den Bosch: wie zijn jullie?

Wij zijn een team gemotiveerde, gespecialiseerde marketeers. Onze kracht? Wij zorgen ervoor dat we onze klanten écht leren kennen. Dit doen we door te werken bij onze klanten op kantoor. Dit zorgt ervoor dat we de communicatielijnen kort houden en dat we onderdeel worden van het team van de klant. Op deze manier kunnen we veel beter de droom en strategie van jouw bedrijf vertalen naar marketingcommunicatie activiteiten. We geven je marketingcommunicatie advies en nemen je marketing communicatie doe-werk uit handen. Wil je kennis maken? Klik dan hieronder. Vinden we gaaf.

Marketing communicatie Den Bosch team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over marketing

omnichannel strategie
3 min | 
23 jun 2022

Waarom een omnichannel strategie steeds belangrijker wordt voor groothandels

Een omnichannel strategie is voor groothandels tegenwoordig onmisbaar. Waarom en waar je op moet letten leggen wij je graag uit in deze blog.

Google Core Web Vitals
10 min | 
15 jun 2022

Google Core web vitals: wat zijn het en hoe verbeter ik ze?

Wat zijn Google Core Web Vitals en hoe verbeter je ze? In deze blog leggen wij je uit wat het nut van Google Core Web Vitals is en hoe je het toepast.

LSI keywords
5 min | 
8 jun 2022

LSI Keywords: Wat zijn het en waarvoor dient het?

Wat zijn LSI keywords en welke invloed hebben ze op je vindbaarheid? Moet je ze gebruiken of negeren? Je lees het in deze blog.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?