Marketing Den Bosch

WIJ VERTELLEN JOUW VERHAAL

Ben jij op zoek naar een bureau dat jouw marketing in Den Bosch regelt? Zoek dan niet verder! MarketingKarwei is hét marketingbureau dat voor jouw bedrijf in Den Bosch al jouw marketinguitingen overneemt. Zo kan je zelf aan de slag met de dingen die jij het liefst doet! Wij gaan aan de slag met de plannen die bij jou misschien al op de plank liggen, maar waar je nooit aan toe komt. Of we zetten een geheel nieuw marketingplan voor jou op, gebaseerd op jouw wensen. We beginnen met een marketing strategie door middel van een Why How What sessie, waarin de kernwaarden van jouw bedrijf naar voren komen. Door ze duidelijk te maken voor jou en jouw werknemers, maken we van de marketing een echt succes! Zin om samen te groeien met onze marketeers?

Wat doen jullie aan marketing in Den Bosch?

Nadat we de marketing strategie hebben vormgegeven, is het tijd om deze strategie te implementeren in al jouw marketinguitingen. Een goede manier om jouw kernwaarden naar buiten te brengen is door het opzetten van een social media campagne. Door op verschillende sociale platformen jouw verhaal te vertellen zien nieuwe en bestaande bezoekers direct waar jouw bedrijf voor staat en wat jouw bedrijf aanbiedt. Wil je verdere bekendheid creëren voor jouw bedrijf met jouw verhaal? Dan is het een goed idee om SEO en SEA in te zetten. SEO is Search Engine Optimization, ook wel zoekmachine optimalisatie. Dit is een gratis manier om hoger in Google te komen. Door interessante en kwalitatieve teksten te schrijven voor op jouw website en zoekwoorden van jouw klanten in deze teksten te verwerken, heb je meer kans op kwalitatieve bezoekers die jouw website sneller vinden. Doordat de websites door Google gelezen moeten worden voordat Google de beste resultaten kan tonen, duurt het met SEO wat langer voordat deze resultaten verschijnen. Heb je liever direct resultaat? Dan raden we SEA aan voor jouw marketing in Den Bosch. SEA is Search Engine Advertising, ook wel zoekmachine adverteren genoemd. Hierbij wordt er ruimte ingekocht in Google om jouw bedrijf in de Google resultaten te laten zien. Zo komt jouw verhaal direct bij jouw toekomstige klant terecht!

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Wie verzorgen marketing in Den Bosch?

MarketingKarwei is een fris en enthousiast team van marketeers. Ons marketingbureau staat in Nijmegen, maar we werken ook graag aan jouw marketing in Den Bosch! Onze marketeers werken namelijk door het hele land heen, dus ook bij jou op kantoor. Zo worden we echt onderdeel van jouw team en kunnen we snel schakelen. Jij bepaalt zelf hoeveel uur je ons wilt inzetten en wanneer. Ben jij nou enthousiast geworden en wil je samen groeien?

Marketing Den Bosch team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over marketing

omnichannel strategie
3 min | 
23 jun 2022

Waarom een omnichannel strategie steeds belangrijker wordt voor groothandels

Een omnichannel strategie is voor groothandels tegenwoordig onmisbaar. Waarom en waar je op moet letten leggen wij je graag uit in deze blog.

Google Core Web Vitals
10 min | 
15 jun 2022

Google Core web vitals: wat zijn het en hoe verbeter ik ze?

Wat zijn Google Core Web Vitals en hoe verbeter je ze? In deze blog leggen wij je uit wat het nut van Google Core Web Vitals is en hoe je het toepast.

LSI keywords
5 min | 
8 jun 2022

LSI Keywords: Wat zijn het en waarvoor dient het?

Wat zijn LSI keywords en welke invloed hebben ze op je vindbaarheid? Moet je ze gebruiken of negeren? Je lees het in deze blog.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?