financiele dienstverlening

Vergroot jouw online aanwezigheid als financiële dienstverlener

Door onze ervaring in de financiële sector weten we dat financiële dienstverleners twee grote uitdagingen hebben:

  • Het genereren van meer leads en het uitbreiden van het klantenbestand
  • Het aantrekken en behouden van nieuwe werknemers

Beide uitdagingen zijn aan te pakken met marketing voor de financiële sector, en wij weten precies hoe. Zo haal jij waarschijnlijk de meeste leads en klanten uit je bestaande netwerk. Maar wist je dat er een verschuiving plaatsvindt waardoor het steeds belangrijker wordt dat potentiële klanten jou online kunnen vinden?

Potentiële werknemers kiezen ook steeds vaker een nieuwe werkgever op basis van de uitstraling en online zichtbaarheid van jou als werkgever. Hierdoor is het van belang dat jouw employer brand, ofwel werkgeversmerk, krachtig en duidelijk is.

0 Frisse marketeers
0 Klanten zien ons wekelijks bij hen op kantoor
0 Mooie opdrachtgevers

Wij helpen bedrijven uit de financiële sector groeien

De uitdagingen van financiële dienstverleners zijn ontstaan door de groeiende concurrentie en de opkomst van digitalisering. Potentiële klanten beginnen online met zoeken en maken een weloverwogen keuze uit de verschillende mogelijkheden. Ditzelfde geldt voor potentiële sollicitanten. Online zichtbaarheid, sterke communicatie-uitingen en aantrekkelijke afbeeldingen op je website zijn daarom van belang om écht te kunnen groeien. Hieronder laten we zien hoe we dit voor jou gaan realiseren:

Opvallen bij je doelgroep

Online zichtbaarheid is erg belangrijk. Potentiële klanten gaan steeds vaker via zoekmachines op zoek naar een nieuwe financiële dienstverlener. Wij helpen je opvallen bij deze potentiële klanten.

Door middel van onderzoek komen wij erachter op welke woorden potentiële leads zoeken om bedrijven uit de financiële sector te vinden. Deze woorden gebruiken we om unieke en waardevolle teksten te schrijven, waardoor jouw gratis vindbaarheid in Google toeneemt. Daarnaast zetten we deze woorden in om overtuigende en effectieve Google advertenties te ontwikkelen.

Wil jij weten wat we nog meer doen om jouw onderneming te laten groeien? Neem dan snel contact met ons op of vraag een offerte aan.

Team MarketingKarwei marketing financiële sector

Whitepaper marketing voor financiële dienstverleners

Het genereren van nieuwe leads, het uitbreiden van je klantenbestand en het aantrekken van nieuwe werknemers is niet eenvoudig. Want waar begin je precies? Hoe ontwikkel je bijvoorbeeld een effectieve marketingstrategie? En wat kun je als ondernemer uit de financiële wereld zelf aan marketing doen wat is beter om uit te besteden?

In dit whitepaper geven we je het antwoord op al die vragen. Speciaal voor financiële dienstverleners die vooruitdenken en anders durven te zijn. Nieuwsgierig? Vul het formulier in en het whitepaper belandt gratis in je mailbox!

Goed personeel vinden en mooie klanten aantrekken voor jouw financiële dienstverlening?

Alles over marketing

Personal branding
6 min | 
5 jun 2023

Personal branding: jij als het gezicht van je onderneming

De termen branding, identiteit, logo en huisstijl liggen dicht bij elkaar. Wat is het verschil en wanneer gebruik je welke? Lees en vind uit!

Klantambassadeurs blog
5 min | 
23 mei 2023

Hoe je van klanten ambassadeurs maakt: alles wat jij daarover moet weten

Klantambassadeurs: ze zijn een echte toevoeging aan jouw bedrijf. Maar wat zijn klantambassadeurs precies en hoe creëer je ze? Wij vertellen je het.

Verschil-branding-huisstijl-identiteit-logo
6 min | 
17 apr 2023

Het verschil tussen branding, identiteit, logo en huisstijl

De termen branding, identiteit, logo en huisstijl liggen dicht bij elkaar. Wat is het verschil en wanneer gebruik je welke? Lees en vind uit!