Marketing Nijmegen

GEEF JOUW MARKETING EEN BOOST!

Marketing Nijmegen, hiervoor ben je bij MarketingKarwei aan het juiste adres. Wij kunnen je helpen met alles wat met marketing te maken heeft in (de omgeving van) Nijmegen. Ons kantoor zit midden in Nijmegen in het monumentale pand aan de Groesbeekseweg. We nodigen je van harte uit voor een vrijblijvende kennismaking om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Vraag alvast een offerte aan om een beeld te krijgen van onze werkzaamheden.

Marketing Nijmegen: hoe pakken we dat aan?

Bij MarketingKarwei helpen we je eigenlijk met alles wat met marketing te maken heeft. We zorgen ervoor dat we beginnen bij het begin. En dat is je marketing strategie. Dit wordt eigenlijk de kapstok waar alle marketingactiviteiten aan worden opgehangen. Hiervoor bieden we verschillende sessies aan om erachter te komen wat deze strategie precies is. We begeleiden dit proces graag.

Maar ook als je al een website en/of webshop hebt en je wil snel resultaat, dan helpen we je verder. We gaan kijken naar je website en deze gaan we optimaliseren. Dit doen we meestal aan de hand van conversie optimalisatie. Ons commerciële team staat voor je klaar om direct aanpassingen te vinden én te verbeteren. Daarbij kijken we ook naar de technische kant van de website. Hiervoor hebben we een technische websitescan ontwikkeld die we al te graag voor je uitvoeren én bespreken.

We kunnen je niet alleen helpen door zaken uit handen te nemen. Ook als je al mensen in dienst hebt die de marketing op dit moment voor je oppakken, zijn we er om te helpen. Op dat soort momenten komen onze trainingen om de hoek kijken, om deze medewerkers een extra steuntje te geven en nieuwe mogelijkheden te zien. Na deze training zijn we uiteraard beschikbaar voor alle vragen of om af en toe bij te springen met de marketing.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Het team van MarketingKarwei

We hebben ons team onderverdeeld in verschillende rollen. We hebben creatieve marketeers die zich bezighouden met fotografie, video’s en design-werk. Daarnaast bestaat ons team uit verschillende commerciële markteers, strategische markteers en experts op het gebied van social media, branding, e-mailmarketing of betaalde vindbaarheid. Op die manier leren wij ook elke dag van elkaar en weten we zeker dat we de kennis in huis hebben. Benieuwd geworden naar ons marketing Nijmegen team?

Marketing Nijmegen team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over marketing

omnichannel strategie
3 min | 
23 jun 2022

Waarom een omnichannel strategie steeds belangrijker wordt voor groothandels

Een omnichannel strategie is voor groothandels tegenwoordig onmisbaar. Waarom en waar je op moet letten leggen wij je graag uit in deze blog.

Google Core Web Vitals
10 min | 
15 jun 2022

Google Core web vitals: wat zijn het en hoe verbeter ik ze?

Wat zijn Google Core Web Vitals en hoe verbeter je ze? In deze blog leggen wij je uit wat het nut van Google Core Web Vitals is en hoe je het toepast.

LSI keywords
5 min | 
8 jun 2022

LSI Keywords: Wat zijn het en waarvoor dient het?

Wat zijn LSI keywords en welke invloed hebben ze op je vindbaarheid? Moet je ze gebruiken of negeren? Je lees het in deze blog.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?