Marketing services IT

HET UITBESTEDEN VAN JE MARKETING

Vind je het lastig om goede kandidaten voor je vacatures te vinden of wil je je omzet vergroten? Met een goede marketing strategie heb je dit zo voor elkaar! MarketingKarwei is hét marketingbureau wat jou kan helpen met zo’n strategie. Ons veelzijdige team is in te schakelen wanneer jij je marketing services IT wil uitbesteden. We helpen je met alles wat te maken heeft met marketing. Ons doel? IT ondernemers ontzorgen op het gebied van marketing! Van het ontwerpen van een employer branding pagina tot het opstellen van een mastervacature, bij ons ben je aan het juiste adres.

Welke marketing services voor IT bedrijven wij aanbieden

Wij helpen IT-bedrijven om succesvoller te worden. We gaan van start met het uiteenzetten van jouw marketing strategie. Deze marketing strategie vormt vervolgens de basis voor onze aanpak. We gaan namelijk samen met jou vanuit deze marketing strategie een actielijst opstellen, waarbij jij bepaalt hoeveel tijd we aan elke actie besteden.

Dit kan van alles zijn. Ons team dekt zowel de technische, creatieve als sales kant van marketing waardoor wij de bedrijfsstrategie tot in de puntjes uitwerken. Zo kun je ons inzetten om je vindbaarheid te vergroten, je conversies te optimaliseren of zelfs voor het design van een hele nieuwe website. Met de kennis van onze bestaande IT klanten weten wij precies wat werkt in de software wereld. Wij stemmen zo onze marketing services perfect af op jouw publiek.

Heeft je bedrijf nu al een marketeer? Behalve het uitbesteden van je marketing, kun je ons ook inschakelen om trainingen te geven. Het team van MarketingKarwei leidt dan jouw personeel op zodat ze een volledig begrip hebben van hoe de moderne wereld van marketing in elkaar zit en hoe je als bedrijf daar op inspeelt. Benieuwd? Bekijk ons trainingsaanbod hier.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Marketing services IT - onze aanpak

Om de lijntjes kort te houden werken we bij jou op kantoor! Zo zien we precies hoe jouw bedrijf functioneert en waarin jij je onderscheidt van anderen. Dit doen we wanneer jij dit wilt. Het is volledig aan jou om te bepalen hoeveel uur je van onze diensten gebruik wil maken. De combinatie van het prioriteren van jouw voorkeuren met ons hardwerkende team en strakke deadlines maakt ons meetbaar omzetverhogend en bewezen succesvol. Al een idee wie van onze knappe koppen bij jou aan de slag kan? Bekijk hier ons team!

Marketing services IT team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over IT marketing

IT Marketing
5 min | 
22 okt 2020

In 5 stappen een ijzersterk employer brand voor jouw it bedrijf

Een sterk employer brand, ook wel werkgeversmerk, is cruciaal voor het vinden van personeel. Benieuwd hoe je een werkgeversmerk creëert?

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?