Marketing strategie Arnhem

IMPACT MAKEN MET JOUW STRATEGIE

Waarom doe je eigenlijk wat je doet? Wat zijn jouw drijfveren? En wat zijn die van je collega’s? Het is belangrijk om dit helder in kaart te brengen om het DNA van jouw bedrijf te bepalen. Waarom? Deze drijfveren maken jouw bedrijf pas écht uniek, waardoor je een voorsprong hebt op je concurrentie. De marketing strategen van MarketingKarwei gaan jou helpen om deze voorsprong te pakken. Ze ontwikkelen een op maat gemaakte marketing strategie voor jouw bedrijf in Arnhem. In maximaal twee brainstormsessies gaan we op zoek naar wat jouw bedrijf uniek maakt. Zo komen we tot een merkstrategie waarmee jij écht impact gaat maken. Benieuwd hoe we je precies gaan helpen? Klik dan hieronder.

Hoe pakken wij de marketing strategie in Arnhem aan?

Het ontwikkelen van een marketing strategie gaat volgens een aantal stappen. We beginnen altijd met een Why How What-sessie. In deze brainstorm van maximaal twee dagen gaan we samen (met je team) op zoek naar het échte DNA van jouw bedrijf. Waar staan je ’s ochtends voor op? Wat zijn je drijfveren? Wat zijn je doelen? Hoe ga je deze doelen bereiken? Dit zijn allemaal vragen die we in deze sessies gaan beantwoorden. Hieruit maken we een merkstrategie op van maximaal twee A4’tjes. Geen grote boekwerken dus, we houden het graag simpel bij MarketingKarwei. Wil je weten wat de kracht is van een goede Why How What? Lees dan eens onze blog hierover en laat je inspireren.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Het team dat jouw marketing strategie in Arnhem ontwikkeld

Ons frisse en energieke team bestaat uit een combinatie van HBO en universitair opgeleide marketeers. Hierdoor hebben we de perfecte mix van creatief denken en digitaal doen. Wat is onze drijfveer? Het helpen van mensen om hun dromen na te jagen. Dit doen we bij jou op kantoor, want zo komen we erachter welke dromen jij écht hebt. We zijn gevestigd in Nijmegen en Utrecht, maar we rijden graag over de Waalbrug om jou in Arnhem te helpen.

We hebben een methode ontwikkeld om eenvoudig in kaart de brengen hoeveel extra omzet je uit marketing hebt gehaald. Deze berekening doen we twee keer per jaar, zodat je goed op de hoogte blijft of je doelen behaald worden. Ideaal toch! Wil je nog meer informatie hebben? Neem dan eens contact met ons op. Liever meteen met ons aan de slag?

Marketing strategie Arnhem team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over strategie

Corporate identity mix Birkigt en stadler
3 min | 
6 jan 2022

‘Corporate identity mix’: Het imago veranderen van jouw bedrijf

Met de Corporate identity mix van Birkigt en Stadler krijgen bedrijven meer inzicht in wie zij eigenlijk zijn en hoe de doelgroep hen ziet.

storytelling bedrijven
4 min | 
25 aug 2020

Storytelling voor bedrijven: hoe schrijf je een inspirerend merkverhaal?

Waarom raakt een goed boek of een spannende film ons? In feite zijn alle producten door iedereen te maken, maar er is maar één Disney World.

Psychologie van kleur
3 min | 
20 mei 2020

De psychologie achter de invloed van kleuren op ons brein

Kleur is iets waar we dagelijks mee te maken hebben. Benieuwd hoe jij jouw doelgroep beïnvloedt door het gebruik van de juiste kleuren? Lees dan deze blog.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?