Marketing strategie Den Bosch

WHY HOW WHAT

Ben je op zoek naar een strategisch marketingbureau dat voor jouw bedrijf een marketing strategie in Den Bosch kan ontwikkelen? Dan ben je bij MarketingKarwei aan het juiste adres. Samen bepalen we waarom je jouw bedrijf bent begonnen, wat de unieke waarde is en maken we een plan waarmee je jouw doelstellingen gaat halen. Jouw identiteit en positionering: dat staat centraal! Onze marketing strategen gaan samen met jou in een Why How What-sessie aan de slag om een simpele marketing strategie te ontwikkelen. Bij ons krijg je geen boekwerk met veel informatie en moeilijke vaktermen, maar een overzichtelijk plan in maximaal twee A4’tjes. Nieuwsgierig geworden? Bel ons op of stuur een bericht en bespreek de mogelijkheden!

Het doel van een marketing strategie voor jouw bedrijf in Den Bosch

De doelen van elke marketing strategie kunnen zeer verschillen. Om het doel echt concreet in beeld te brengen is het van belang om je bedrijfsidentiteit te bepalen. Ga eens voor jezelf na waarom je eigenlijk doet wat je doet en hoe je dit precies doet. Wat zijn nu écht jouw drijfveren? Bij MarketingKarwei helpen we je om antwoorden te krijgen op dit soort vragen. Dit doen we altijd met een Why How What sessie met (een deel) van je team. Lees hier onze blog over de kracht van een goede Why How What als je nog niet precies weet wat het inhoudt.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Wie ontwikkelen de marketing strategie in Den Bosch voor mij?

MarketingKarwei is gevestigd in Nijmegen en Utrecht, maar onze marketeers reizen door heel Nederland om onze klanten hun doelen te laten bereiken. Dat doen we dus ook voor jou in Den Bosch. We werken bij jou op kantoor, zodat we écht onderdeel van jouw team worden en achter het DNA van je bedrijf komen. Op deze manier gaan we je het beste van dienst zijn.

Ons team bestaat uit hoogopgeleide marketeers met verschillende soorten expertises. Zo hebben we niet alleen marketing strategen, maar bijvoorbeeld ook creatieve marketeers die de mooiste designs ontwerpen en technische marketeers die alles weten van data. Hierdoor is MarketingKarwei een allround marketingbureau. Enthousiast geworden? Gaaf! We gaan graag voor je aan de slag.

Marketing strategie Den Bosch team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over strategie

Corporate identity mix Birkigt en stadler
3 min | 
6 jan 2022

‘Corporate identity mix’: Het imago veranderen van jouw bedrijf

Met de Corporate identity mix van Birkigt en Stadler krijgen bedrijven meer inzicht in wie zij eigenlijk zijn en hoe de doelgroep hen ziet.

storytelling bedrijven
4 min | 
25 aug 2020

Storytelling voor bedrijven: hoe schrijf je een inspirerend merkverhaal?

Waarom raakt een goed boek of een spannende film ons? In feite zijn alle producten door iedereen te maken, maar er is maar één Disney World.

Psychologie van kleur
3 min | 
20 mei 2020

De psychologie achter de invloed van kleuren op ons brein

Kleur is iets waar we dagelijks mee te maken hebben. Benieuwd hoe jij jouw doelgroep beïnvloedt door het gebruik van de juiste kleuren? Lees dan deze blog.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?