Marketing strategie Oss

WAT IS HET DOEL VAN JOUW BEDRIJF?

Een marketing strategie helpt jou om te bepalen hoe je jouw doelstellingen gaat behalen. Maar wat zijn je doelstellingen eigenlijk? Waarom bestaat jouw merk? De marketing strategen van MarketingKarwei gaan dit samen met jou uitzoeken en bundelen in een simpele marketing strategie voor jou in Oss. Het is belangrijk om deze doelen concreet in beeld te brengen, want alleen zo kom je achter het ware DNA van jouw onderneming. In één tot twee sessies met (een deel) van je team gaan we brainstormen over deze vragen. Als dit allemaal duidelijk is heb jij een enorme voorsprong op je concurrentie, want dan weten we wat jouw bedrijf écht uniek maakt. Meer weten? Lees dan snel verder of neem contact met ons op.

Hoe ontwikkelen wij een marketing strategie in Oss?

Zoals eerder vermeld beginnen we met een brainstorm van één of twee sessies samen met je team. Hierin gaan we de Why How What van jouw bedrijf bepalen. Weet je nog niet precies wat dit is? Lees dan snel onze blog over de kracht van een goede Why How What! Kortgezegd geeft een sterke Why How What antwoord op vragen als ‘Wat zijn de drijfveren van mij en mijn collega’s?’ ‘Hoe gaan we dit realiseren?’ en ‘Wat doen we om dit te realiseren?’ Dit lijken simpele vragen, maar in de praktijk blijken toch nog veel bedrijven moeite te hebben om hier antwoord op te geven. Als we de Why How What hebben bepaald zijn we achter het DNA van jouw bedrijf gekomen. Op basis hiervan ontwikkelen een heldere marketingstrategie die aansluit bij jouw onderneming.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

en marketing strategie ontwikkelen in Oss: wie doet dat voor mij?

We zijn gevestigd in Nijmegen en Utrecht, maar onze marketeers reizen door heel Nederland om marketing werkzaamheden uit te voeren voor onze klanten. We rijden dan ook met alle plezier naar jouw bedrijf in Oss. Het liefste werken we bij jou op kantoor, zo houden we de communicatielijnen kort en komen we achter de échte identiteit van jouw bedrijf. Op deze manier ontwikkelen we een marketing strategie die perfect bij jou past.

Ons stralende en ambitieuze team bestaat uit een mix van hoogopgeleide marketeers met verschillende expertises. Zo hebben we toppers die alles weten van strategie, creatieve marketeers die de mooiste ontwerpen maken, technische helden die alles van data weten en nog veel meer. Bij ons vind je dus alles onder één dak! Dat is onze kracht. Ben jij klaar om met ons aan de slag te gaan? Wij staan te popelen om voor je te beginnen!

Marketing strategie Oss team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over strategie

Corporate identity mix Birkigt en stadler
3 min | 
6 jan 2022

‘Corporate identity mix’: Het imago veranderen van jouw bedrijf

Met de Corporate identity mix van Birkigt en Stadler krijgen bedrijven meer inzicht in wie zij eigenlijk zijn en hoe de doelgroep hen ziet.

storytelling bedrijven
4 min | 
25 aug 2020

Storytelling voor bedrijven: hoe schrijf je een inspirerend merkverhaal?

Waarom raakt een goed boek of een spannende film ons? In feite zijn alle producten door iedereen te maken, maar er is maar één Disney World.

Psychologie van kleur
3 min | 
20 mei 2020

De psychologie achter de invloed van kleuren op ons brein

Kleur is iets waar we dagelijks mee te maken hebben. Benieuwd hoe jij jouw doelgroep beïnvloedt door het gebruik van de juiste kleuren? Lees dan deze blog.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?