Marketing uitbesteden

MEER TIJD VOOR ANDERE ZAKEN

Wil jij graag meer klanten of een verbeterde (online) vindbaarheid? Ben je als bedrijf groot genoeg om iets aan marketing te moeten doen, maar te klein om er iemand vast voor in dienst te nemen? Weet je niet waar je moet beginnen in het complexe marketing-landschap? Dan is het uitbesteden van je marketing bij MarketingKarwei een erg goed plan! De mogelijkheden om jouw bedrijf op de kaart te zetten zijn oneindig en veranderen bijna dagelijks. Bij het uitbesteden van de marketing houden we nauw contact en laten we je maar al te graag zien wat we allemaal doen voor jouw bedrijf.

Wat voor marketing kan ik uitbesteden?

Marketing is een breed begrip en eigenlijk onmisbaar voor elke organisatie, groot of klein. Als je marketing gaat uitbesteden dan kun je dat zien als een verlengstuk van jouw organisatie. Bij MarketingKarwei kunnen we je onder andere helpen met online- en offline marketing. Maar er zijn meer redenen waarom het verstandig is om marketing uit te besteden:

Verschillende (online) tools zijn onmisbaar om marketing goed te kunnen regelen. De meeste van deze tools gaan in abonnementsvorm waar per maand betaald voor moet worden. Omdat wij bij MarketingKarwei veel gebruik maken van verschillende marketingtools hebben wij deze aangeschaft. Daardoor hoef jij dat niet te doen en kunnen we heel goed voor je aan de slag.

Daarnaast is het fijn om een frisse wind door een bedrijf te laten waaien. Iemand die het bedrijf nog niet goed kent en objectief kan beoordelen is erg waardevol. Wij kijken altijd kritisch naar de marketing van onze klanten, waardoor we altijd een actiepunt hebben om de marketing te kunnen verbeteren.

Marketing heeft altijd verschillende doelen. Een doel waar wij vrolijk van worden: meer omzet genereren!

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Wat wordt de werkwijze als ik marketing ga uitbesteden?

Bij het uitbesteden van je marketingactiviteiten is het belangrijk dat je weet wat er speelt. Uniek aan onze werkwijze is dat wij het liefst bij jou op kantoor werken, bijvoorbeeld standaard 1 dag per week. Op die manier leren we het bedrijf en de mensen écht goed kennen. En we kunnen direct zaken overleggen en bespreken als we bij je op kantoor werken. Het laatste voordeel is dat we elke week in de buurt zijn voor vragen en om nieuwe ideeën door te nemen. Zo houden we de lijnen kort en zorgen we ervoor dat we structureel aan jouw marketing kunnen bouwen. Wat ons betreft is dat een win-win situatie!

Marketing uitbesteden team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over marketing

omnichannel strategie
3 min | 
23 jun 2022

Waarom een omnichannel strategie steeds belangrijker wordt voor groothandels

Een omnichannel strategie is voor groothandels tegenwoordig onmisbaar. Waarom en waar je op moet letten leggen wij je graag uit in deze blog.

Google Core Web Vitals
10 min | 
15 jun 2022

Google Core web vitals: wat zijn het en hoe verbeter ik ze?

Wat zijn Google Core Web Vitals en hoe verbeter je ze? In deze blog leggen wij je uit wat het nut van Google Core Web Vitals is en hoe je het toepast.

LSI keywords
5 min | 
8 jun 2022

LSI Keywords: Wat zijn het en waarvoor dient het?

Wat zijn LSI keywords en welke invloed hebben ze op je vindbaarheid? Moet je ze gebruiken of negeren? Je lees het in deze blog.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?