Marketing website Nijmegen

Je website als online visitekaartje

Marketing voor je website is heel erg belangrijk. Met marketing website Nijmegen helpen we je hier graag mee. Stel dat je een goede website hebt staan, dan wordt het belangrijk om deze vindbaar te maken en te promoten. Het voordeel van het inhuren van een marketeer via MarketingKarwei is dat we je niet alleen adviseren, maar dat we dit werk ook voor je uitvoeren. Dit doen we het liefst bij jou op kantoor. Op die manier houden we de lijnen lekker kort en zijn we er altijd voor vragen. Wil je alvast kennismaken om te kijken waar we je mee kunnen helpen?

Marketing website Nijmegen: wat doen we concreet?

Ons startpunt is kennismaken met het bedrijf. Omdat wij voor veel verschillende klanten werken weten we uit ervaring dat elk bedrijf anders is en een eigen werkwijze heeft. We kijken ook naar de huidige inzet van marketing en waar dit beter zou kunnen.

Vervolgens gaan we écht aan de slag. Welke activiteiten we allemaal voor je mogen uitvoeren hebben we van te voren al vastgesteld. Benieuwd wat dit is? Bekijk hier alvast onze diensten. Marketing voor je website is een heel breed begrip. Het startpunt hierbij is altijd de marketingstrategie. Als je nog geen duidelijke strategie geformuleerd hebt, dan ondersteunen we je hier graag bij. Op het gebied van je website gaan we verder met het optimaliseren, vindbaar maken en promoten. Dit doen we aan de hand van mooie en goed vindbare foto- en videografie. Deze onderdelen spelen een belangrijke rol in alle communicatie. Ook dit nemen we voor je uit handen. Zoals gezegd werken we het liefst bij jou op kantoor. Wil je meer weten over deze werkwijze? Lees dan vooral verder!

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Marketing website Nijmegen: wat is jullie werkwijze?

Wij werken niet met contracten. Als ondernemer bepaal je zelf hoeveel uur je ons inzet om te helpen met marketing. Het is niet alleen u vraagt, wij draaien. Het liefst denken we écht mee welke marketingactiviteiten voor jouw bedrijf werken. Daarom werken we bij onze klanten op kantoor. We leren de organisatie en de medewerkers kennen, de interne processen worden duidelijker én we kunnen gemakkelijk sparren over de marketingactiviteiten. Onze marketeers staan al in de startblokken. Benieuwd naar ons team?

Marketing website Nijmegen team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over marketing

omnichannel strategie
3 min | 
23 jun 2022

Waarom een omnichannel strategie steeds belangrijker wordt voor groothandels

Een omnichannel strategie is voor groothandels tegenwoordig onmisbaar. Waarom en waar je op moet letten leggen wij je graag uit in deze blog.

Google Core Web Vitals
10 min | 
15 jun 2022

Google Core web vitals: wat zijn het en hoe verbeter ik ze?

Wat zijn Google Core Web Vitals en hoe verbeter je ze? In deze blog leggen wij je uit wat het nut van Google Core Web Vitals is en hoe je het toepast.

LSI keywords
5 min | 
8 jun 2022

LSI Keywords: Wat zijn het en waarvoor dient het?

Wat zijn LSI keywords en welke invloed hebben ze op je vindbaarheid? Moet je ze gebruiken of negeren? Je lees het in deze blog.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?