Marketingadvies

MARKETINGKARWEI HELPT JE MET JOUW MARKETING

Heb jij hulp nodig met jouw marketing? MarketingKarwei geeft je marketingadvies en neemt marketingactiviteiten over waar jij geen tijd voor hebt. Ons marketingadvies begint altijd met het opstellen van een marketing strategie. De marketing strategie is namelijk dé omschrijving van je bedrijf en wat jouw bedrijf naar de buitenwereld wil uitstralen. Om tot deze omschrijving te komen houden we een Why How What sessie: waarom doe je wat je doet, hoe doe je dat en wat doe je dan? Door deze vragen te beantwoorden komen we bij de kernwaarden van jouw bedrijf en kunnen we daarna een mooi marketingplan opzetten.

Marketingadvies: wat kan er nog meer?

Naast het opstellen van een marketing strategie, geven wij ook marketingadvies over je online marketingkanalen. Wij geven de optie om jou en je medewerkers te trainen en onze kennis te delen. Dit kan op vele gebieden, zoals social media marketinge-mail marketing en online vindbaarheid. We kunnen de marketingactiviteiten ook voor je uitvoeren. Zo kunnen wij je sociale media kanalen onderhouden en zorgen voor interactie met volgers, of juist via je sociale kanalen zorgen voor meer conversies op jouw website. Dit kan ook door SEO en SEA in te zetten, waarbij bezoekers jouw website vinden via zoekmachines zoals Google. Door je website te vullen met mooie, kwalitatieve inhoud, vergroot dit de kans dat jouw website hoger in Google staat en bezoekers je website eerder vinden. Als je direct ruimte inkoopt bij Google, zal je direct hoger in Google te vinden zijn wat leidt tot meer bezoekers en meer conversies. Zien welke diensten MarketingKarwei nog meer aanbiedt? Kijk dan eens hier.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Wie geven er marketingadvies?

MarketingKarwei bestaat uit een fris en enthousiast team van marketeers. Ons kantoor staat in Nijmegen, maar we werken ook graag bij jou op kantoor! Onze marketeers werken namelijk door heel Nederland, dus ook bij jouw bedrijf op locatie. Je kiest zelf hoeveel uur je ons per week wil inzetten. Ben jij nou enthousiast geworden over MarketingKarwei en ontvang je graag marketingadvies van ons? Neem dan eens contact met ons op. Liever direct aan de slag?

Marketingadvies team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over marketing

Blog conversie optimalisatie
7 min | 
29 nov 2022

5 tips voor meer conversies op jouw website

Als ondernemer heb jij dan maar één vraag: hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn websitebezoekers meer acties verrichten op mijn website? Wij geven je 5 tips hierover.

User experience optimalisatie
7 min | 
7 sep 2022

User experience optimalisatie: hoe je van bezoekers klanten maakt

User Experience Optimalisatie is dé manier om te zorgen dat jouw websitebezoekers overgaan op het maken van conversies. Wij geven je 5 praktische tips.

black hat seo
6 min | 
28 jul 2022

Wat is black hat SEO?

Wat black hat SEO is en of het slim is om in te zetten voor de vindbaarheid voor jouw bedrijf, leggen we je uit in deze blog.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?